News Flash:

A murit medicul legist Nicoleta Tănase

8 Iunie 2010
910 Vizualizari | 0 Comentarii
Cunoscutul medic legist Nicoleta Tănase, din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Suceava, a murit, sambătă dimineaţă, la varsta de 60 de ani, fiind răpusă de probleme mai vechi de sănătate.
Nicoleta Tănase a fost, în ultimele trei decenii, unul dintre cei mai buni medici legişti din zona Moldovei, fiind apreciată şi la nivel naţional.
O bună colegă, un om de o deosebită nobleţe sufletească, un medic cu un remarcabil profesionalism, aşa o descriu toţi cei care au cunoscut-o.
Medic primar legist la Serviciul Judeţean de Medicină legală Suceava, dr. Nicoleta Tănase s-a născut la data de 6 decembrie 1949.
Incă din timpul anilor de studii s-a evidenţiat prin capacităţi intelectuale excelente, reflectate prin rezultatele de excepţie obţinute.
După absolvirea facultăţii şi o perioadă de activitate în calitate de medic de familie, a îmbrăţişat specialitatea de medicină legală.
De aproximativ 30 de ani a lucrat ca medic legist în Serviciul Judeţean de Medicină Legală Suceava, atat în calitate de medic specialist, cat şi în calitate de medic primar.
(Monitorul)
Distribuie:  
Incarc...

Libertatea.ro

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2016 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2073 (s) | 24 queries | Mysql time :0.018341 (s)