Actualitate

Acest caz va face istorie! Orgii sexuale cu minore si batrane in biroul celui mai smecher iesean (VIDEO INCENDIAR)

Publicat: 31 mart. 2014
_____ Vizualizări 0 Comentarii
1

@ O asemenea poveste depaseste orice imaginatie @ Pana si procurorii anticoruptie au ramas cu gura cascata @ Cristian Adomnitei a adus patru fete cu varste cuprinse intre 12 si 59 de ani pentru a-i satisface fanteziile sexuale chiar in biroul din CJ @ La aceasta orgie au mai participat inca patru personaje cheie ale Iasului @ Descinderile procurorilor au avut loc ieri, dupa-amiaza, in jurul orei 17.30 @ Adomnitei era cercetat pentru luare de mita, insa nimeni nu se astepta sa-l gaseasca dezbracat in birou, in toiul unei reprize de sex

Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, este implicat intr-un scandal de toata frumusetea. Ieri, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Iasi (DNA) au descins in biroul lui Adomnitei pentru a-l aduce la audieri. Acesta a primit mai multe citatii pentru a se prezenta la sediul DNA, dar nu a vrut sub nicio forma sa le onoreze. Pentru ca tot refuza sa fie gasit pentru a-i fi aduse la cunostinta acuzatiile dintr-un dosar penal, procurorii s-au deplasat la biroul lui Adomnitei. Evenimentul a avut loc ieri, dupa amiaza, in jurul orei 17.30, atunci cand toti angajatii de la Consiliul Judetean (CJ) erau deja plecati acasa pentru ca Adomnitei le-a permis sa plece inca de la ora 13.00. Pana aici, nimic nu pare anormal… Numai ca in timp ce procurorii, insotiti de o gasca de vreo 15 mascati, au reusit sa intre in biroul presedintelui CJ, au ramas cu gurile cascate.

„Mascatii si-au scos cagulele pentru ca nu le venea sa creada. Se stergeau la ochi de parca l-au vazut acolo pe Osama Bin Laden. Nici eu nu stiam exact ce se intampla dincolo de usa. Doar tineam de sase…”, a declarat speriata secretara lui Cristian Adomnitei.

Intrebat daca a facut sex cu minore, Vulpe a raspuns ca nu este membru PNL

Ei bine, anchetatorii l-au deranjat pe Cristian Adomnitei chiar in timp ce intretinerea raporturi sexuale cu Narcisa P., de 16 ani. Nici asta n-ar fi fost ceva care sa-i socheze cu adevarat pe oamenii legii. In birou se mai aflau inca patru membri ai PNL Iasi si inca trei persoane de sex feminin cu varste cuprinse intre 12 si 59 de ani. Procurorii i-au identificat pe toti: Marius Bodea, directorul Aeroportului Iasi, Marius Vulpe, directorul Penitenciarului de Maxima Siguranta Iasi, deputatul Grigore Craciunescu si senatorul Varujan Vosganian. Procurorii au refuzat sa ofere prea multe detalii despre pozitia fiecaruia dintre cei mentionati. Cert este ca unul dintre ei astepta la rand, pentru ca erau cinci barbati si patru fete. Surse judiciare sustin ca, de fapt, toti asteptau la rand, zgribuliti, tremurand de frig, cu mainile acoperindu-si barbatia. Doar Cristian Adomnitei era pe cai mari si le-a interzis celorlalti sa treaca la treaba inainte de a le incerca el pe toate.

„In procesul verbal de cercetare la fata locului se arata ca doar domnul Adomnitei era in actiune. Toti s-au prevalat de dreptul la tacere si au spus ca nu vorbesc decat in prezenta avocatilor”, a precizat unul dintre ofiterii care au participat la descinderi. La scurt timp, au ajuns acolo si reporterii BZI, insa prezenta acestora i-a deranjat la culme pe toti cei implicati in aceasta poveste.

„Eu nu sunt membru PNL. Eram intamplator in biroul lui Cristi. M-a trimis domnul Relu Fenechiu cu alte probleme. N-am nicio treaba cu PNL”, a raspuns Marius Vulpe, vizibil iritat. Intrebarea la care a oferit acest raspuns era urmatoarea: „Ati intretinut relatii sexuale cu minore?”. La insistentele jurnalistilor, Vulpe a replicat: „daca va mai amestecati in viata mea privata, va dau in judecata. Nu am facut sex cu minore pentru ca sunt om insurat, cu familie acasa…”. „Are dreptate domnul comisar sef de penitenciare. N-a facut sex decat cu mine, ca a zis ca vrea o femeie mai coapta. Eu i-am zis ca facem doar sex, dar el a dat-o in dragoste. Ce sa-i faci, asa-i tineretea…”, a declarat, in timp ce-si tragea strampii, femeia de 59 de ani.

Craciunescu: „La mine nu mai merge pornirea pe automat, trebuie sa-i dau la mana”

Mult mai incisiv a parut Marius Bodea. Desi martorii sustin ca acesta n-a reusit sa faca mai nimic, pentru ca este unul dintre cei care cred ca impotenta vine de la cafeaua fierbinte (frige la limba), Bodea mai avea un pic si sarea la bataie.

„Nu am ce sa vorbesc cu voi. Voi nu faceti presa acolo la BZI. Sunteti niste golani”, a declarat Marius Bodea. „Fetele trebuiau incalzite putin. Noi n-avem timp de preludiu si l-am trimis pe Marius Bodea inainte sa le faca el ce stie. Erau mai mult distrate, decat infierbantate. Radeau de el ca cica are puta mica. Sincer sa fiu, eu n-am vazut nimic ca eram concentrat sa scriu o poezie… Mi-a venit inspiratia poetica, in loc sa-mi vina cheful de actiune”, a declarat Varujan Vosganian. „Eu am dus una dintre fete la notar sa dea declaratie atunci cand am auzit ca sunt minore acolo. Dupa ce am ajuns la birou, am aflat ca o dusesem la notar pe fata care avea deja 59 de ani”, a completat senatorul liberal. Martorii mai sustin ca Marius Bodea avea o ruleta in mana si le masura organele celorlalti protagonisti… Gurile rele sustin ca Grigore Craciunescu le-a spus mai multe povesti la fete pana a adormit.

„Sincer sa fiu eu am incurcat Diazepamul cu Viagra. La mine nu mai merge pornirea pe automat, trebuie sa-i dau la mana. S-o imping. M-au prins procurorii in timp ce impingeam la ea sa se trezeasca… Ce sa fac si eu. Asa e in viata!…”, a declarat extrem de sincer Grigore Craciunescu. Anchetatorii au aflat ca fetele erau aduse in biroul lui Adomnitei de Victor Chirila, fostul vicepresedinte. Si el crezuse ca erau mai mari… Procurorii i-au luat pe toti la audieri, insa, pana la inchiderea editiei, nu se stia daca au primit mandat. Adomnitei era acuzat de luare de mita in legatura cu fonduri de peste 10 milioane de euro, dar procurorii pareau mai interesati de orgiile din birou, decat de faptele penale.

Click aici pentru a vedea un video incendiar!

Acest text este un pamflet, pacaleala de 1 aprilie, si trebuie tratat ca atare. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare!

Adauga un comentariu