News Flash:

Anunturi Condoleante

BZI.ro nu-si asuma raspunderea pentru continutul anunturilor publicate de vizitatori.
Printese ursitoare Constanta vin la botez sau taiere mot - 0762649069

Ursitoarele Constanta pentru botez sau taiere mot, aduc cu ele magia si legenda personajelor mitice. Se spune ca ursitoarele sunt fiinte mitice ce pot fi auzite dar nu pot fi vazute si ele vin la fiecare nou nascut in prima saptamana de la nastere pentru a-i ursi destinul. In Constanta Printesele Ursitoare pot fi vazute, in costumele lor medievale, cu coifuri de zane si cu o coregrafie desprinsa din legendele cu printese si zane. Detali: http://www.ursitoarebotezconstanta.ro, telefon 0762649069

28 Ianuarie 2016
Sincere condoleante

Familia Mihalache transmite sincere condoleante si intreaga noastra compasiune fiicelor Anca si Delia impreuna cu sotii si nepotii lor, la despărţirea de cea care le-a fost mama şi bunica devotata – Iosif Constanta Valeria. Dumnezeu s-o odihnească în pace.

20 Ianuarie 2016
Condoleante

Suntem alături de colegul şi prietenul nostru, domnul Florin Ion, căruia îi transmitem sincere condoleanţe, în această perioadă când mama sa a trecut din această viaţă. Dumnezeu să o odihnească. Colegii de la Organizaţia HHC România

8 Ianuarie 2016
Condoleante

Cornelia si Stefan Aursulesei, regreta profund trecerea in nefiinta a nasului lor, prof.univ. Nicolaie Luca, Univ."Al.I.Cuza" Iasi, matematician, dascal si mentor deosebit. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

4 Ianuarie 2016
Condoleante

Familia Dr Cornelia Stancu regreta plecarea dintre noi a Dr Carticioiu Constantin, om de un profesionalism deosebit si transmite sincere condoleante familiei. Dmnezeu sa-l odihneasca in pace!

28 Noiembrie 2015
lucru pe internet pentru toti

Majoritatea oamenilor care nu reuşesc să acumuleze suficienţi bani pentru a duce viaţa pe care şi-o doresc sunt cei care se lasă cel mai uşor influenţaţi de opiniile celor din jurul lor. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:mihai.gavril86•gmail.com

24 Noiembrie 2015
Pentru toti! Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! 


Cei care vor sa lucreze in timpul liber sau full-time si sa obtina castiguri imediat, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, sunt asteptati in echipa noastra, pentru o colaborare profitabila. Cerem seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: ion_md•mail.ru

4 Noiembrie 2015
Condoleante

Sincere condoleante familiei celui ce a fost CORNELIU BARBA, om cu suflet cald si generos. Marilena Spiridon

28 Octombrie 2015
condoleante

fam.TABACU LIVIU, ESTE ALATURI DE PRIETENII LOR REMUS SI MIHAELA, LA GREAUA INCERCARE PRILEJUITA DE PIERDEREA TATALUI

19 Octombrie 2015
Condoleante

Familia Cristina si Victor Codreanu isi ia ramas bun de la prietenul deosebit, general(r) CONSTANTIN MURARU, un om de aleasa noblete sufleteasca si un model de demnitate umana si profesionala.
Suntem alaturi de familia indurerata si ii transmitem sincere condoleante pentru graua pierdere suferita.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

7 Octombrie 2015
Condoleante familiei PASCA

Fam. Spiescu, isi exprimă profundul regret şi compasiunea, faţă de colega Roxana Pasca, la greaua suferinţă, pricinuită de decesul tatalui-socru.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!

14 Septembrie 2015
Condoleante familiei NESTER

Colegele de la secretariatele Facultăţilor de Istorie, Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice din cadrul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, regretă dispariţia prematură a doamnei secretar ZENOVIA NESTER din cadrul Facultăţii de Matematică - o minunată colegă.
Gânduri de mângâiere pentru familia îndoliată!

11 Septembrie 2015
Condoleante drei cercet. Măţău Florica

Secretariatul Facultatii de Istorie din cadrul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi transmite drei.cercet. Florica Măţău condoleanţe pentru pierderea suferită.

10 Septembrie 2015
Regrete eterne

Sincere condoleante familiei si regrete eterne pentru imensa pierdere, Dan Iordache un om si un coleg deosebit.Fostii colegi de tura sunt alaturi de familie.Dumnezeu sa-l ierte!

17 August 2015
CONDOLEANTE

Afrasine Costel, Diuta Cristina, Diuta Mihael si Diuta Alexandra anunta cu adanca durere in suflet trecerea in nefiinta a celei ce a fost sotie, mama, soacra si bunica Afrasinei Mariana. Slujba de inmormantare va avea loc joi, 6 august, ora 12.00, la Biserica Intrarea Domnului in Ierusalim (FLORA, Iasi). Dumnezeu sa o odihneasca in pace

6 August 2015

© 1999 - 2016 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :1.8395 (s) | 75 queries | Mysql time :1.680986 (s)