Magazin

Asta este cel mai tare afrodisiac natural. Se gaseste in orice plafar si are rezultate garantate

Publicat: 16 oct. 2016
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Asta este cel mai tare afrodisiac natural. Se gaseste in orice plafar si are rezultate garantate
1

Iasomia crestea de-a lungul raului Nil si era asociata cu zeita Isis, care detinea secretele fertilitatii, magiei si vindecarii. In Persia Antica, femeile foloseau pentru masajul corpului si pentru par un macerat obtinut din flori de iasomie in ulei de susan.

Chinezii foloseau iasomia la aromatizarea bauturilor, uleiurilor de masaj, cosmeticelor si pentru parfumarea mediului ambiant, mai ales datorita mirosului sau deosebit.

Din punct de vedere medical, florile se foloseau pentru tratarea afectiunilor ficatului, dar si ca purificator al sangelui. Radacina era folosita ca remediu pentru insomnie si pentru calmarea durerilor (mai ales a celor de cap).

Chinezii, arabii si indienii foloseau iasomia ca afrodiziac.

Ghirlandele de iasomie se folosesc in ceremoniile budiste si simbolizeaza respectul.

Daca este obtinut in mod corect si natural, uleiul de iasomie este unul scump, nu numai din cauza modului de recoltare a florilor, dar si a tehnologiei de obtinere.

Un culegator experimentat poate culege pana la 15.000 flori pe noapte. Intr-o prima faza, dupa extractie, se obtine un „absolut” de iasomie. Din acest „absolut”, prin distilare cu vapori de apa, se obtine un ulei esential. Dintr-o tona de flori se obtine aproximativ un litru de ulei esential pur.

Uleiul esential de iasomie astfel obtinut este un afrodiziac perfect si recunoscut ca atare, rezolva problemele de frigiditate si impotenta. Creeaza un sentiment de euforie, naste incredere si iubire, trezeste dorinta, stimuleaza creativitatea, ofera armonie si echilibru.

Ca stimulator al senzualitatii, confera sentimentul ca suntem mai atragatori pentru sexul opus.

Este recomandat in special femeilor deoarece linisteste crampele menstruale, ajuta la intarirea uterului in timpul nasterii, iar in cazul celor care alapteaza, stimuleaza producerea laptelui.

Ca ulei de masaj (amestecat cu un ulei baza), previne si trateaza vergeturile care se formeaza in timpul sarcinii.

In aromatizor, este indicat pentru indepartarea depresiei, tristetii, elimina spaimele si „repara” inimile „frante”.

In cosmetica, datorita proprietatilor sale de hidratare, calmare si antiseptice, este potrivit pentru pielea grasa, dar si pentru cea matura, sensibila si iritata. Se foloseste in cantitati foarte mici, intr-o dilutie de maxim 1%.

Desi este un ulei non-toxic, non-iritant si non-sensibilizant, exista si precautii in utilizare: stimuleaza menstruatie, de aceea nu se foloseste in timpul sarcinii; utilizat in cantitate mare duce la pierderea puterii de concentrare, pentru ca este profund relaxant.

Comentarii
  • Nu știu despre iasomie, dar știu sigur despre capsulele MaxRo că funcționează 100%. Și vă pot zice de unde le cumpăra soțul meu: Iași, zona Gării centrale, șoseaua Arcu, plafar Naturama (tot timpul le au pe stoc!). Secretul este: se ia o capsulă pe stomacul gol!

Adauga un comentariu