News Flash:

BRD scade dobanzile la creditele imobiliare si ipotecare, in lei si valuta

2 Februarie 2006
983 Vizualizari | 0 Comentarii
BRD - Groupe Societe Generale reduce, incepand cu data de 1 februarie, dobanzile aferente creditelor imobiliare si ipotecare, in lei si valuta.
Astfel, dobanda la creditele imobiliare/ipotecare acordate in Euro va scadea cu 2,1 puncte procentuale, coborand sub nivelul de 8% pe an (7,9%), in timp ce dobanda la creditele in lei se va reduce cu 0,6 puncte procentuale, pana la nivelul de 8,9% pe an. Ambele dobanzi sunt calculate si variaza in functie de indici monetari de referinta (Bubor 3M pentru creditele in lei, respectiv Euribor 3M pentru creditele in Euro).
In acelasi timp, banca a imbunatatit conditiile de acordare a creditelor prin: largirea gamei de venituri luate in calcul, simplificarea procedurii de punere la dispozitie a creditelor si introducerea optiunii de refinantare.
BRD - Groupe Societe Generale este a doua banca din Romania, cu active ce depasesc 5,2 miliarde Euro (la sfarsitul lunii septembrie 2005). Banca are peste 1,7 milioane clienti si opereaza o retea de peste 320 de unitati. BRD are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB (3,3 miliarde Euro in luna ianuarie 2006).
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2016 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1813 (s) | 22 queries | Mysql time :0.017784 (s)