Actualitate

Incendiar! Aceasta este bomba sexy care a pus pe jar un oras intreg. Directorul unei institutii a fost pus cu botul pe labe

Publicat: 14 aug. 2016
_____ Vizualizări 0 Comentarii
@ Disperata ca nu poate sa scape, tanara blonda a pus in alerta mai multe echipaje de politie, dupa ce a sunat la 112 @ Femeia s-a plans ca este sechestrata chiar de catre seful ei, care este cu mult mai in varsta decat ea @ Mai multe echipaje de politisti au plecat imediat pe urmele vehiculului, reusind cu greu sa opreasca Land Rover-ul in care se afla directorul de la Drumuri si Poduri alaturi de fosta sa secretara @ Proaspat divortata, tanara blonda a fost angajata in institutie chiar de catre barbatul de care a incercat cu disperare sa scape zilele trecute @ Un imens scandal a fost starnit in urma aventurii in centrul careia se afla Ovidiu Laicu, seful Directiei Regionale de Drumuri si Poduri si subordonata sa, Brandusa Ionela Iliescu
 
Cotidianul BUNA ZIUA IASI va prezinta imagini cu tanara blonda care, zilele trecute, a pus pe jar mai multe institutii ale statului dupa ce a sunat la numarul de urgente 112 si a cerut interventia politistilor. Femeia s-a plans ca este sechestrata intr-un autovehicul de catre seful ei, Ovidiu Mugurel Laicu, directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi, care are o afinitate deosebita pentru subordonata sa. Totul s-a intamplat in timp ce Brandusa Iliescu si Ovidiu Laicu se aflau intr-un vehicul Land Rover in drum spre Iasi, dupa ce au fost intr-o deplasare pe teren.
 
In mod oficial, aceasta deplasare s-a facut in interes de serviciu, asta cu toate ca scandalul iscat si sentimentele aparute intre cei doi au aratat cu totul altceva. S-a ajuns pana la punctul in care femeia a fost la un pas sa se arunce din masina care se afla in mers, dar a fost oprita de soferul care a reusit sa blocheze la timp portierele.

Speriata teribil, femeia a sunat la politie si s-a plans ca se teme pentru viata ei, fiind sechestrata. Brandusa Iliescu este divortata de circa 2 luni, iar separarea de sotul ei, Constantin Vadana, care lucreaza tot la DRDP Iasi, s-ar fi petrecut si din cauza unor zvonuri legate de relatia apropiata pe care aceasta o are cu Ovidiu Laicu, careia i-a fost la inceput secretara. Constantin Vadana, fostul sot al Brandusei, a fost detasat recent tocmai la sectia de la Stanca Costesti, mult mai departe de Iasi. 
 

Filmul „aventurii” dintre cei doi
 
Mai precis, aventura s-a consumat in data de 9 august, in jurul orelor 20:00, cand cei doi se aflau impreuna in autovehiculul proprietatea DRDP Iasi, un Land Rover cu numarul de inmatriculare B-74-XON, pe DN 28B Botosani-Targu Frumos. La un moment dat, Brandusa a alertat Politia prin intermediul numarului unic pentru situatii de urgenta 112, sustinand ca este sechestrata in masina chiar de seful ei.

Citeste si : Jaf de proportii inimaginabile la CNADNR: Miliarde de euro disparute, directori concediati si coruptie la nivel inalt

Avand in vedere gravitatea cu care femeia a descris situatia, politistii s-au mobilizat imediat pentru a o „salva” si, prin urmare, la cateva secunde dupa primirea apelului, un echipaj al Politiei Rutiere din Harlau a plecat pe urmele masinii DRDP, fiind alertata in acelasi timp si Politia din Targu Frumos. Fiind reclamata o situatie de sechestrare de persoane, oamenii legii au luat in calcul faptul ca masina DRDP nu ar fi putut fi ajunsa din urma de politistii de la Harlau sau nu ar fi oprit in urma semnalelor agentilor, iar astfel exista posibilitatea ca masina sa fie blocata de echipajul din Targu Frumos.

In cele din urma, masina Politiei din Harlau a reusit sa identifice masina de teren a DRDP, care a fost trasa pe dreapta in localitatea Bals. In fata politistilor, Brandusa Iliescu a confirmat ca ea este cea care a sunat la 112, deoarece s-a temut pentru viata ei in momentul in care a cerut sa coboare din masina si nu a fost lasata. Brandusa a mai povestit ca s-a certat cu seful ei pe drumul de la Botosani si pana in momentul in care au fost opriti de politisti. Pana la urma, femeia a decis ca nu doreste sa depuna plangere la Politie impotriva lui Ovidiu Laicu dupa cele intamplate.
 

Angajata ca secretara, apoi promovata in functie
 
Ovidiu Laicu recunoaste ca intre el si Brandusa Iliescu a existat o discutie contradictorie, dar neaga faptul ca intre cei doi ar exista si o alta relatie in afara de cea profesionala. Acesta sustine ca scandalul ar fi plecat de la faptul ca femeia a cerut cateva zile de concediu si ar fi fost refuzata, dar din cauza scandalului provocat, Laicu s-a induplecat si a acceptat.

„Ne aflam impreuna in masina, ne intorceam de la Botosani si la un moment dat a solicitat sa-i dau cateva zile de concediu imediat de a doua zi. Eu i-am spus ca nu pot sa-i dau de a doua zi concediu, ca am nevoie de dansa la munca, deoarece este o buna profesionista. Atunci a vrut sa sara din masina, a sunat la Politie. A venit Politia, ne-a lasat sa plecam, fata nu a mai avut nicio plangere (…). Eu imi iubesc sotia. Tin la fata asta, deoarece este o buna profesionista. A absolvit Facultatea de Constructii. Este adevarat, s-a angajat la DRDP in timpul mandatului meu, dar stie meserie, este o buna profesionista. Brandusa este prietena cu sotia mea. Acum se afla in concediu, i-am aprobat cateva zile de concediu”, a spus Ovidiu Laicu, directorul DRDP Iasi.

Citeste si : Nerecomandat minorilor! Scene explozive intre un director si secretara lui! Femeia a vrut sa faca un gest disperat. A intervenit politia
 

Brandusa Iliescu a avut un parcurs atipic pentru un functionar obisnuit in cadrul DRDP Iasi. Aceasta a fost angajata ca secretara, la scurt timp dupa ce Ovidiu Laicu a fost numit in functia de director al institutiei, la insistentele pesedistului Anghel Stanciu. Nu a mai durat mult timp, iar tanara blonda a fost promovata la Biroul de Investitii. Acum are parte de multe beneficii la locul de munca, ea fiind beneficiara unei locuinte de protocol a DRDP, un apartament cu 3 camere situat intr-un imobil din Copou. Pentru acest apartament, Brandusa plateste o chirie modica, adica cateva sute de lei pe luna.

Citeste si : ABERANT! Cel mai chiulangiu director este din Iasi. Este platit regeste din banii contribuabililor. 

Adauga un comentariu