News Flash:

Budinca de clatite cu carne

14 Septembrie 2009
950 Vizualizari | 0 Comentarii
Afisat la 10:11

Ingrediente:
350 g de carne fara oase,
2 cepe,
o felie de paine,
un ou,
50-60 g unt,
2 linguri smantana,
verdeata, sare, piper;
Pentru clatite:
2 oua,
3 linguri de faina,
o ceasca de lapte.

Preparare: Tocam carnea si o punem intr-o cratita cu ceapa taiata marunt si o bucatica de unt, acoperim si o lasam sa fiarba in sucul ei, amestecand din cand in cand, sa nu se prinda. Dupa ce carnea este bine fiarta (la nevoie mai punem apa), se potriveste de sare si piper si se lasa sa se racoreasca. Apoi se mai da o data prin masina de tocat carne, cu felia de paine care se adauga la sfarsit, ca sa impinga carnea toata afara. Tocatura se amesteca apoi cu oul si verdeata. Cu aceasta compozitie se umplu clatitele, preparate in prealabil, se asaza intr-o tava, se stropesc cu 2 linguri de smantana si se pun la copt 10-15 minute.

Mentiuni: Se serveste calda.
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

746 viz    0 com
983 viz    0 com
2012 viz    0 com
1125 viz    0 com
1139 viz    0 com
1149 viz    0 com
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1935 (s) | 24 queries | Mysql time :0.021567 (s)

loading...