News Flash:

Budinca de telina

8 Decembrie 2000
786 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente: 4 teline, 100 g branza de vaci, 1/4 pachet de unt, 4 oua, 2 linguri faina, 1 pahar lapte, sare, piper, 2 linguri pesmet, 2 linguri smantana.
Preparati un piure de telina, pe care-l amestecati cu branza de vaci, galbenusurile frecate cu unt, faina desfacuta in lapte, sare si piper. La sfarsit, adaugati albusurile batute spuma.
Ungeti o forma de Jena cu unt si tapetati-o cu pesmet.
Turnati compozitia, presarati pesmet si dati-o la cuptor, pana cand se rumeneste. Aduceti-o la masa in vasul in care a fost preparata. Serviti budinca dupa ce ati turnat smantana deasupra.
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1690 (s) | 24 queries | Mysql time :0.016131 (s)

loading...