News Flash:

Cartonasul rosu luat de Julio Cesar a fost anulat

11 Septembrie 2008
692 Vizualizari | 0 Comentarii
Decizie ciudata a Comisiei de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal (FRF). Cartonasul rosu incasat de fundasul Julio Cesar in partida cu Universitatea Craiova a fost anulat de aceasta Comisie, care a decis ca jucatorul care a evoluat si la Real Madrid are drept de joc in meciul cu FC Vaslui. La auzul acestei vesti, patronul lui FC Vaslui spune ca se astepta ca cei de la Comisia de Disciplina sa-i anuleze suspendarea lui Julio Cesar, adaugand ca Vasluiul va contesta decizia la forurile internationale.

"Este o decizie aberanta! Ne asteptam totusi, oamenii «lucreaza» in continuare. Vom contesta pe toate caile de atac si vom castiga acest apel la forurile internationale. Regulamentul unei Federatii nu poate bate dispozitiile FIFA. Sunt simpatici, chiar comici! Sunt aceiasi cu cei care ma suspenda pe mine cate 4-5 luni. Atunci de ce nu l-a suspendat pe Lobont daca i-a anulat rosul lui Cesar? In articolul 5 din regulament scrie ca deciziile arbitrului sunt definitive si irevocabile. Au deschis «cutia Pandorei» cu ocazia asta. Nu e vorba de Julio Cesar, de Julio Iglesias, ci de regulament. Sa-l bage pe teren, noi tot vom face contestatie!", a declarat Porumboiu.


Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1626 (s) | 24 queries | Mysql time :0.021347 (s)

loading...