News Flash:

Castraveti murati in suc de mere

23 Septembrie 2009
975 Vizualizari | 0 Comentarii
Afisat la 09:30

Ingrediente:
1 kg castraveti,
0,7 l suc de mere,
25 g sare,
5 crengute de marar cu flori,
25 g sare

Mod de preparare:
Castravetii se spala, se oparesc, apoi se lasa sub jet de apa rece cateva secunde, pentru a-si pastra culoarea. Se umple borcanul cu castraveti, se aseaza betele de marar deasupra. Sucul de mere se completeaza cu sare, zahar, apoi sa de un clocot, se toarna peste castraveti, se lasa 2-3 minute, dupa care se toarna din nou in cratita, se mai da un clocot si iar se toarna peste castravetii din borcan. Aceasta procedura se repeta de 3 ori, dupa care se infileteaza borcanul.

Se mai pot mura si in suc de pepene galben amestecat cu suc de mere la care se mai adauga crengute si frunze de visin, coacaze si frunze de lamai chinezesc.

Sursa: www.retete-culinare.biz
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1526 viz    1 com
902 viz    0 com
1043 viz    0 com
1065 viz    0 com
876 viz    0 com
953 viz    0 com
746 viz    0 com
985 viz    0 com
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 24 queries | Mysql time :0.019240 (s)

loading...