Actualitate

Cea mai mare teapa data de Lidl! Habar nu aveti ce contine cel mai vandut produs – FOTO

Publicat: 21 apr. 2015
_____ Vizualizări 0 Comentarii

@ Inca un scandal izbucnit la acest supermarket afecteaza consumatorii ieseni @ De aceasta data, o tanara care a facut cumparaturi in acest supermarket a fost pusa intr-o situatie neplacuta si penibila @ Firma risca sa fie sanctionata

Unul dintre cele mai cunoscute hipermarketuri din Iasi este din nou in atentia autoritatilor. Dupa ce in repetate randuri clientii nemultumiti s-au plans de calitatea produselor si au depus reclamatii pentru a se lua masurile necesare, inca o situatie revoltatoare a fost prezentata de o clienta din Iasi. Aceasta a cumparat zilele trecute unul dintre cele mai cunoscute produse din supermarketul Lidl, insa regreta si acum alegerea facuta. Societatea ar putea fi drastic sanctionata daca va fi gasita vinovata.

Teapa la pret de un litru

Tanara a avut parte de surpriza vietii sale dupa ce a achizitionat un anumit produs, marca proprie a magazinului Lidl. Aceasta a mai cumparat aceasta marca de produse, dar nu a mai fost pusa niciodata intr-o situatie neplacuta. Cand a ajuns acasa si si-a dat seama ca ceva nu este in regula, a vrut sa verifice daca cele banuite se adeveresc. Dupa ce a probat ce banuia de fapt, ca a fost pacalita, a postat pe reteaua de socializare pozele care sustin ceea ce a patit, tocmai pentru ca alti clienti sa nu fie pusi in aceeasi situatie. Motivul pentru care a achizitionat produsul, Lapte Pilos de 1,5 la suta grasime, la punga, este pretul. Acesta costa 2,57 de lei. Dupa ce a vazut ca a fost pacalita, Florina D. a vrut sa ia legatura cu reprezentantii Lidl. Insa, in cele din urma, a renuntat la idee, mai ales ca ajunsese acasa cu punga de lapte si putea fi acuzata ca a facut intentionat constatarea.

Citeste si: Situatie scapata de sub control pe rafturile Lidl Iasi! Daca ai mancat asa ceva, fa-ti analizele!

„Mai nou cei de la Pilos pun jumatate de litru de lapte intr-o punga de un litru! Teapa la pret de un litru gasim in Lidl! Laptele era ambalat cand i-am facut poza, nu s-a evaporat, dupa care l-am pus in sticla sa vad daca chiar asa e. Puteti merge la Lidl sa vedeti, pentru ca mie mi s-a parut ca toate pungile erau la fel”. Astfel, tanara a pus laptele din punga Pilos intr-o sticla de un litru si si-a dat seama ca a primit doar jumatate de litru. Dat fiind valoarea mica a „prejudiciului”, tanara nu a mai facut plangere la Oficiul pentru Protectia Consumatorului, preferand sa-si faca publica nemultumirea pe retelele de socializare. Reprezentantii Lidl nu au oferit un punct de vedere pana la inchiderea editiei.

Amenda de 15.000 de lei

In acest an, mai multi clienti au fost pusi in situatii asemanatoare. O tanara a avut parte de momente de groaza dupa ce a cumparat o punga de chipsuri dintr-un hipermarket Lidl. Aceasta a gasit cea mai dezgustatoare surpriza din viata ei, in punga ce apartine producatorului Crusti Croc. Nu s-ar fi gandit niciodata ca ar putea pati asa ceva. A cumparat cu incredere de la unul dintre cele mai mari hipermarketuri din Romania, iar compania a vrut sa ii dea ceva in plus, in afara chipsurilor. Un soarece mort zacea in punga pe care tanara ar fi vrut sa o duca acasa, pentru a o savura impreuna cu prietenii si poate chiar si cu propriul copil.

Citeste si: Nu cumpara asa ceva de la Lidl. Vezi ce a patit o femeie – FOTO

De asemenea, in urma cu cateva luni, un client a cumparat carnati expirati de o zi. Pentru ca a fost gasit cu probleme, hipermarketul a fost sanctionat anul trecut. O amenda in valoare de 15.000 de lei a fost data de catre inspectorii de la Protectia Consumatorilor pentru ca operatorul economic nu a asigurat un numar rezonabil de produse, care sa fie suficient pentru satisfacerea afluxului mare de cumparatori, care putea fi anticipat. Comisarii din cadrul institutiei vor verifica si cele reclamate de clienta care a cumparat lapte Pilos.

Citeste si: Scandal cat casa la Lidl Iasi! Doar spitalul te mai poate salva daca ai mancat asta! FOTO

Adauga un comentariu