Actualitate

Cel mai scump doctor din Iasi. Plata se face numai in euro

Publicat: 25 nov. 2013
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cel mai scump doctor din Iasi. Plata se face numai in euro
1

@ Medicul iesean se poate clasifica pe primul loc intr-un top al celor mai scumpe consultatii la un cabinet privat dintr-un spital @ Foarte putini bolnavi isi permit sa achite o suma atat de mare numai pentru o consultatie @ Doctorul respectiv a fost si director medical la spitalul unde isi desfasoara zilnic activitatea

De departe cea mai scumpa consultatie la cabinetele private ale medicilor din Iasi se percepe la SCM Confidens. Nu oricine are acces la o consultatie in acest cabinet cu profil de psihiatrie, deoarece costurile sunt foarte mari. Doar cei cu potenta financiara isi permit sa intre in cabinetul medicului psihiatru si sa continue sedintele de psihoterapie. SCM Confidens este cabinetul privat al medicului psihiatru Serban Turliuc de la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iasi, fost director medical in cadrul unitatii spitalicesti. O consultatie la medicul Turliuc costa 100 de euro. Pentru cei care nu pot plati in valuta, se accepta si moneda nationala la cursul de schimb valutar din ziua consultatiei.

Persoanele care doresc sa continue sedintele de terapie la cabinetul de psihiatrie mentionat trebuie sa scoata din buzunar cate 80 de euro sau echivalentul in lei la cursul din ziua respectiva pentru fiecare sedinta. Tarifele nu scad foarte mult in cabinetele altor medici din spitalele iesene. Diferenta dintre taxa perceputa de medicul psihiatru Serban Turliuc si colegii de alte specialitati nu este foarte mare. Seful Clinicii de Cardiologie de la Spitalul de Recuperare are un tarif de 280 de lei la cabinetul privat. Conf. dr. Florin Mitu percepe la cabinetul Cardiosan suma de 120 de lei numai pentru consultatie si inca 140 de lei pentru electrocardiograma si ecografie. Colegul cardiolog de la Institutul de Boli cardiovasculare, dr. Eduard Dabija, director medical la unitatea mentionata, are un tarif de 200 lei pentru o consultatie. La cabinetul conf. dr. Costica Novac, de la Spitalul C. I. Parhon, pretul unei consultatii este de 120 de lei, in care este inclusa si ecografia. Sefa Clinicii de Endocrinologie din cadrul Spitalului Sf. Spiridon este destul de scumpa atunci cand vine vorba de consultatii la cabinetul privat. Prof. dr. Voichita Mogos percepe un tarif de 200 de lei, din care 100 de lei consultatia si 100 de lei elastografia. Taxele percepute de sefii de clinici din spitale la cabinetele private pentru consultatie se mentin in jurul sumei de 200 lei, extrem de mult pentru majoritatea bolnavilor.

Adauga un comentariu