Actualitate

Ciprian Zamfir, un OM nou, pentru o Romanie NOUA

Publicat: 27 nov. 2012
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Ciprian Zamfir un OM nou pentru o Romanie NOUA
1

@ Cu toate ca, la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012, majoritatea candidatilor ieseni la un post de demnitar sunt arhicunoscuti si fara sa fi realizat mare lucru pentru cetateni, o figura proaspata si sincera se distinge printre acestia: tanarul Ciprian Zamfir, aspirant la un mandat de senator în Colegiul 4

Ciprian Zamfir este candidat din partea Partidului Romania Mare (PRM) pentru un mandat de senator în Colegiul 4 – Iasi care cuprinde: Centru, Pacurari, Gara, Copou, Alexandru cel Bun, Dacia, Mircea cel Batran si Valea Lupului. Sincer, modest si direct, acesta vine in fata alegatorilor cu dorinta de a schimba ceva cu adevarat in viata iesenilor.
„Eu sunt un tip care a muncit toata viata, inca de la o varsta frageda, urmandu-mi si studiile in paralel. Am demonstrat ca, in Romania, poti sa faci ceva si fara a fi impins de la spate… Inca de la 15 ani mi-am castigat cinstit traiul zilnic, corect si onorabil. Nu spun acest lucru pentru a impresiona deoarece, prin ceea ce am facut, totul se bazeaza pe faptele mele si, in fata iesenilor din colegiul unde candidez si nu numai, nu-mi este rusine sa-i privesc in ochi. Sunt un om ce are ca reper familia, avand patru copii, am credinta in Dumnezeu si in speranta de a face bine”, declara Zamfir.

Pe de alta parte, aceasta experienta politica reprezinta pentru el o provocare. „In primul rand, as vrea sa arat faptul ca eu vin in fata alegatorilor sincer si natural, corect si simplu! Sunt un individ care nu vrea sa minta. Eu sunt un om dintre oameni si nu versat in a minti, asa cum ii sta bine unui politician ce este obisnuit sa faca acest lucru pentru a obtine un loc caldut in Parlamentul Romaniei! Sunt mandru de munca mea, de faptul ca oamenii pentru care muncesc imi spun ca sunt multumiti cand pleaca de la firma unde lucrez si ca mi-am facut datoria! De asta spun urmatoarele: oameni buni, nu va cersesc un vot, nu am bani sa va mituiesc, nu tin discursuri pompoase la televizor, nu vreau sa va fur un vot, eu vreau sa va reprezint interesele cu adevarat si sa contribui la un trai mai bun pentru dumneavoastra. Eu nu sunt cel care, dupa alegeri, voi fi obligat sa-i multumesc pe «smecherii» care au pompat banii in mine, eu voi fi mereu Ciprian Zamfir. Este timpul pentru a spera la o viata mai buna, este timpul sa renuntam la politicieni falsi, care-si vad doar interesul pervers «din propriul buzunar» cat si pe cel al celor care i-au «amanetat» cu zeci de mii de euro, este timpul sa alegem un «Om nou, pentru o Romanie Noua»”, mai arata acesta.

Comentarii
Adauga un comentariu