News Flash:

Cocktail anti-mahmureala - Supa ruseasca

25 Decembrie 2010
5144 Vizualizari | 0 Comentarii
supa Solyanka
Reteta supa Solyanka

Ingrediente:


  • doua cepe taiate pestisori,

  • cinci castraveti murati,

  • sase cremvusti taiati julienne

  • 150 de grame de sunca, pastrama sau muschi tiganesc

  • doua linguri d eulei

  • o lingura de faina

  • trei lnguri de pasta de tomate

  • patru rosii taiate

  • o cana de masline verzi

  • o lingura de capere zdrobite

  • trei lamai

  • o lingura de smantana

  • verdeata



Toate se rumenesc, un minut, în doua linguri de ulei, apoi se pun într-o oala si se adauga o lingura de faina, trei linguri de pasta de tomate si doi litri de supa de carne. Se mai adauga patru rosii taiate, vreo cateva linguri, dupa gust, o cana de masline verzi si o lingura de capere zdrobite si se lasa la fiert aproximativ 10 minute. La final se adauga trei lamâi taiate cuburi mari si se ia de pe foc. Se serveste cu o lingura de smântâna si verdeata. Daca nu le nimeriti, din cauza mahmurelii, luati-o de la capat! Cu prepararea, nu cu bautura!
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1415 (s) | 22 queries | Mysql time :0.018754 (s)

loading...