Magazin

A slabit 50 de kilograme in timpul sarcinii

Publicat: 28 mart. 2009
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A slabit 50 de kilograme in timpul sarcinii
1

• Majoritatea femeilor se ingrasa in timpul maternitatii, dar acesta nu este si cazul unei englezoaice care a reusit sa slabeasca 50 de kilograme in timp ce astepta cel de-al treilea copil • „Majoritatea femeilor cred ca arata oribil cand sunt in luna a noua de sarcina, nu si eu. Eram atat de mandra de mine”, a declarat Zoe Bisgrove

Majoritatea femeilor se ingrasa in timpul maternitatii, dar acesta nu este si cazul unei englezoaice care a reusit sa slabeasca 50 de kilograme in timp ce astepta cel de-al treilea copil, scrie Daily Mail, in pagina electronica. „Majoritatea femeilor cred ca arata oribil cand sunt in luna a noua de sarcina, nu si eu. Eram atat de mandra de mine”, a declarat Zoe Bisgrove. Britanica, in varsta de 30 ani, a avut probleme cu greutatea inca din copilarie si pana la varsta de 25 ani a ajuns sa cantareasca 130 de kilograme. „Eram extrem de grasa. Ii nascusem deja pe fiii mei Josh si Freddie si nimeni nu putea spune ca sunt insarcinata din cauza ca eram mult prea umflata. Din cauza kilogramelor in plus nu ma mai puteam misca”, isi aminteste tanara.

La cea de-a 27 aniversare, Bisgrove a cazut pe scari in casa si si-a rupt coccisul. Dupa nefericitul incident, a decis ca este timpul sa slabeasca si s-a inscris la clubul local de fitness „Slimming World”. „Inainte mancam patru felii de paine alba cu unt la micul dejun, doua sandvisuri cu branza, cartofi prajiti si biscuiti la pranz, iar apoi pizza si chipsuri, la cina. Dupa ce am inceput sa merg la club, dimineata mancam o banana, la pranz taitei, iar la cina un cartof copt si fasole”, povesteste Bisgrove.
Zoe a reusit sa piarda 25 de kilograme in primele patru luni si a descoperit ceva incredibil. „Pana in momentul in care am pierdut cele 25 de kilograme, eram deja insarcinata in luna a doua. Iar, in timp ce sarcina avansa, eu slabeam. Pana sa nasc reusisem sa mai pierd 25 de kilograme si eram mai slaba decat am fost vreodata”, a declarat incantata femeia. Dupa ce bebelusul Seth s-a nascut, in urma cu 18 luni, cu o greutate de 3,45 kilograme, mama lui a continuat dieta si programul de fitness si in iulie, anul trecut, si-a atins greutatea tinta – 60 de kilograme. „Este o diferenta imensa. Cand i-am nascut pe cei doi baieti mai mari eram atat de grasa incat nu puteam sa ma joc cu ei in parc. Dar dupa ce a venit pe lume Seth aveam mult mai multa energie. Am mai multa incredere in mine si sotul meu, James, spune ca arat fantastic. Desi greutatea mea nu a reprezentat o problema pentru el, stiu ca ma prefera cum arat acum, asa ca nu ma voi mai ingrasa vreodata. In sfarsit pot sa port haine care sa-mi evidentieze silueta. Oamenii care nu m-au mai vazut de ceva timp nu ma mai recunosc pe strada”, a recunoscut britanica.
Desi studiile arata ca femeile care au o alimentatie sanatoasa in timpul sarcinii au mai putine complicatii la nastere, Colegiul Regal al Obstetricienilor si Ginecologilor din Marea Britanie sugereaza viitoarelor mamici sa nu urmeze diete pentru a nu a priva bebelusul de nutrienti importanti pentru sanatatea lor. Insa, acestea nu trebuie sa se ingrase cu mai mult de 12 kilograme in timpul sarcinii.

Adauga un comentariu