Magazin

FOTOGRAFII SCANDALOASE cu BIANCA DRAGUSANU – FARA CHILOTI, cu SANI MICI si in pozitii JENANTE – FOTO 18+

Publicat: 27 oct. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Un fost iubit al Biancai Dragusanu a prezentat cateva fotografii scandaloase în care apare vedeta, imagini surprinse în urma cu aproximativ 10 ani. Fotografiile, spune tanarul, au fost realizate înainte si dupa o partida de sex cu Bianca.

Bianca Dragusanu este o fata lipsita de inhibitii, lucru pe care l-a demonstrat din plin de cand a intrat în showbiz la bratul lui Catalin Botezatu. Si de ce n-ar fi, mai ales ca are ce sa arate.

Fotografiile pe care reporterii nefiltrat.ro au pus mana sunt facute cu telefonul mobil, acum vreo 10 ani, de un fost iubit al Biancai. Barbatul a surprins cateva fotografii înainte si dupa ce a facut sex cu actuala iubita a fotbalistului Adrian Cristea.

Intr-una dintre imagini, fosta blonda a lui Bote sta pe covor într-o pozitie care nu mai are nevoie de comentarii, în alta pozeaza provocator la oglinda, iar în alta îsi spala singura lenjeria intima, la baie.

Pe atunci, tanara nu avea silicoane, iar efectele unei curi de slabire drastice se vedeau înca pe corpul ei.
Bianca Dragusanu participa la emisiunea-concurs „Dansez pentru tine„. Dupa prima seara de dans, Bianca si partenerul sau nu au obtinut note prea mari, dar au scapat de duel.
Bianca Dragusanu goala
Bianca Dragusanu goala
Bianca Dragusanu goala
Bianca Dragusanu goala
Bianca Dragusanu goala

Adauga un comentariu