Magazin

Vezi ce ai in comun cu vedetele in functie de zodie!

Publicat: 12 nov. 2010
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vezi ce ai in comun cu vedetele in functie de zodie
1
BERBEC. Vedetele care sunt nascute în aceeasi zodie cu tine sunt: Andreea Berecleanu, Jennifer Garner si Reese Witherspoon. Ce au cele trei în comun? La prima vedere par invicibile, dar când zâmbesc le zaresti gingasia. Da, sunt femei puternice, dar care au si o latura mai copilaroasa, pe care o afiseaza în momentele de bucurie.  Cele trei vedete nu au lasat carierele solicitante sa le rapeasca din timpul petrecut cu familia. Se bucura de succes în lumina reflectoarelor, fara sa apeleze la „atuurile fizice”, timp în care reusesc sa fie si mamici desavârsite. În plus, cele trei au preferat sa îsi uneasca destinele cu barbati din acelasi domeniu profesional.
TAUR. Vedetele care sunt nascute în aceeasi zodie cu tine sunt: Oana Sârbu, Jessica Alba si Janet Jackson. Ce au cele trei în comun? Sigur le-ai remarcat tonul vocii, calm si blajin. Cele trei vedete sunt foarte senzuale si au o fire mai linistita, care emana mult mister. În plus, au o frumusete aparte, care dainuie în timp. Si-au mentinut fizicul fara cusur în toti acesti ani, de când au intrat în atentia noastra. În plan profesional ele prefera sa se îmbogateasca si spiritual, nu doar financiar. De altfel, cele trei vedete nu au facut pasi în cariera doar de dragul de a câstiga faima, ci au preferat sa faca acele miscari care sa le puna în evidenta talentul.
GEMENI. Vedetele care sunt nascute în aceeasi zodie cu tine sunt: Andreea Banica, Angelina Jolie si Heidi Klum. Ce au cele trei în comun? Sunt incredibil de sexy, dar ne-au demonstrat ca detin în arsenalul lor multe alte atuuri. Sa fie simtul umorului cu care sunt cele trei înzestrate sau alegerile inspirate care le-au propulsat în cariera? Trebuie sa recunoastem ca, tipic zodiei Gemeni, si cele trei vedete au stiut sa ne atraga repede atentia. Dar mai mult, ele si-au mentinut pozitia de top în ochii publicului, fiind prezente deosebit de memorabile. Desi au o fire jucausa si sunt femei de cariera, ele nu au ezitat sa îsi cladeasca si un camin linistit, jucând cu fler atât rolul de femeie fatala, cât si rolul de sotie iubitoare si mamica devotata. 
RAC. Vedetele care sunt nascute în aceeasi zodie cu tine sunt: Andreea Raicu, Meryl Streep si Liv Tyler. Ce au cele trei în comun? Cele trei vedete au o privire patrunzatoare, care le da de gol determinarea si perseverenta cu care îsi traiesc viata. Au preferat sa faca repede primul pas în cariera si au realizat multe la o vârsta frageda. Nu muncesc doar pentru ele, ci si pentru bunastarea familiei. În plan personal, cele trei vedete nu au atras atentia cu relatii controversate si de scurta durata. Ele au dat dovada de loialitate, dar si romantism. Liv Tyler a declarat dupa divortul ei ca este prea sensibila, pentru a avea relatii pasagere, Meryl Streep este casatorita de mai bine de 30 de ani, iar Andreea Raicu se framânta pe blogul personal la gândul ca familia si casatoria s-au devalorizat.
LEU. Vedetele care sunt nascute în aceeasi zodie cu tine sunt: Mihaela Radulescu, Madonna si Jennifer Lopez. Ce au cele trei în comun? Sunt femei cu un fizic de invidiat, care stiu cum sa se reinventeze atât în plan personal cât si profesional. În ciuda casniciilor esuate, cele trei au stiut cum sa îsi refaca viata amoroasa, având în palmares barbati tineri si frumosi. În plan profesional, cele trei vedete îmbina în mod inspirat spiritul antreprenorial cu sex-appeal-ul, reusind sa aiba succes pe mai multe planuri. În timp ce Mihaela Radulescu si-a consolidat pozitia în televiziune, a lansat cu succes si o carte, Madonna sau „regina muzicii pop” a avut si ea succes ca autor al unor carti pentru copii, iar Jennifer Lopez se poate lauda cu locul I si în Box Office si în Billboard.
FECIOARA. Vedetele care sunt nascute în aceeasi zodie cu tine sunt: Andra, Cameron Diaz si Beyonce. Ce au cele trei în comun? Ei bine, ele par perfecte, dar la o privire mai atenta vei constata ca au stiut de fapt cum sa îsi transforme defectele în calitati. Si-au manageriat carierele cu meticulozitate si nimeni nu le poate imputa vreo miscare gresita. Cele trei stiu cum sa fie eficiente, dar si cu zâmbetul pe buze. În plan personal e clar ca cele trei vedete cred în suflete pereche si îsi doresc sa îmbatrâneasca alaturi de jumatatea lor. Andra si Beyonce au si reusit. Daca vedeta autohtona l-a facut baiat de casa pe strengarul Catalin Maruta, Beyonce l-a cumintit pe controversatul rapper Jay Z. Mai putin noroc a avut Cameron Diaz cu Justin Timberlake, cel din urma considerând ca era prea tinut sub papuc.
BALANTA. Vedetele care sunt nascute în aceeasi zodie cu tine sunt: Adela Popescu, Gwen Stefani si Kate Winslet. Ce au cele trei în comun? Le putem remarca la prima vedere feminitatea si simtul estetic, chiar daca si-l manifesta în moduri diferite. Adela Popescu are un stil angelic, Gwen Stefani unul eclectic, iar Kate Winslet unul simplu si elegant. Despre cele trei se spune ca sunt femei cu picioarele pe pamânt, în ciuda statutului de vedeta. Tipic Balantelor, ele sunt foarte sociabile si prietenoase. În plan personal, vedetele nu s-au sfiit sa îsi dezvaluie în mod public sentimentele, atunci când s-au aflat într-o relatie amoroasa. În plus, cele trei dau dovada de mult altruism. Daca în prezent Adela Popescu se afla în competitia „Dansez pentru tine”, Kate Winslet îsi iubeste formele si le sustine pe femeile cu câteva kilograme în plus, iar Gwen Stefani este o sotie îngaduitoare: l-a iertat pe sotul ei care a descoperit ca a avut un copil dintr-o relatie anterioara, despre existenta caruia nu a aflat decât dupa 15 ani.
SCORPION. Vedetele care sunt nascute în aceeasi zodie cu tine sunt: Dana Nalbaru, Demi Moore si Katy Perry. Ce au cele trei în comun? La prima vedere remarci faptul ca cele trei vedete emana multa siguranta de sine, dar si sexualitate! Ele au un stil de a comunica sincer si direct, într-un mediu în care alte dive prefera sa întruchipeze perfectiunea. Cele trei si-au recunoscut esecurile în dragoste si nu s-au ascuns de ochii publicului. Si-au trait relatiile într-un mod foarte intens si au preferat sa puna punct, chiar unor relatii de lunga durata, atunci când au simtit ca povestea de iubire nu mai este desprinsa din basme. Ele si-au gasit însa fericirea în bratele unor barbati plini de sarm, dar si cu mult umor.
SAGETATOR. Vedetele care sunt nascute în aceeasi zodie cu tine sunt: Monica Bârladeanu, Katherine Heigl si Christina Aguilera. Ce au cele trei în comun? Stim ca Sagetatorii adora experientele noi si se adapteaza usor la schimbari, iar cele trei vedete nu se dezic. Daca Monica Bârladeanu s-a transformat pentru americani în Monica Dean, Christina Aguilera si Katherine Heigl ne-au surprins atunci când au renuntat la blondul care le-a consacrat pentru nuante de brunet si, respectiv, roscat. Cele trei vedete sunt persoane cu un caracter puternic, care au reusit sa depaseasca situatii limita. Pâna sa obtina un rol în serialul Lost, Monica Bârladeanu a fost si chelnarita, Christina Aguilera a compus melodii despre tatal ei abuziv, iar Katherine Heigl si-a pierdut fratele într-un accident de masina, motiv pentru care a devenit purtatoare de cuvânt pentru o asociatie de donare a organelor.
CAPRICORN. Vedetele care sunt nascute în aceeasi zodie cu tine sunt: Andreea Marin, Paula Seling si Jordin Sparks. Ce au cele trei în comun? Atunci când le privesti descoperi o frumusete naturala si extrem de feminina. Desi se afla în lumina reflectoarelor, nu sunt aparitii ostentative, preferând sa îsi pastreze candoarea si eleganta. Capricornii pun mult pret pe avansare în plan profesional, asa ca nu ne mira faptul ca vedetele noastre au în palmares premii si distinctii deosebite. Andreea Marin se lauda cu „Premiul pentru Feminitate ?i Suflet Caritabil” sau cel pentru „Cea mai buna prezentatoare TV”, cel mai recent succes al Paulei Seling este locul 3 în finala Eurovision, iar Jordin Sparks a câstiga trofeul American Idol în 2007.
VARSATOR. Vedetele care sunt nascute în aceeasi zodie cu tine sunt: Corina, Jennifer Aniston si Shakira. Ce au cele trei în comun? Ingeniozitatea si curajul de a iesi din tipare, atât în plan personal, cât si profesional! Corina este o aparitie exotica în muzica româneasca, atât în privinta melodiilor sale, cât si a stilului vestimentar. Pe covorul rosu Corina are un stil original. Shakira a ales si ea sa îsi manifeste latura neconventionala în plan profesional. Compune într-un stil unic si lanseaza albume atât în limba engleza, cât si în cea spaniola, reusind sa omogenizeze culturi diferite. Jennifer Aniston iese din tipare mai degraba în plan personal. Despartirea de Brad Pitt, pe motiv ca ea nu a vrut sa-i daruiasca un copil, a surprins pe toata lumea, dar actrita declara cu nonsalanta ca nu trebuie sa fii casatorita ca sa faci un copil. Aniston le sustine pe femeile care aleg sa procreeze prin inseminare artificiala.
PESTI. Vedetele care sunt nascute în aceeasi zodie cu tine sunt: Rihanna, Drew Barrymore si Eva Longoria. Ce au cele trei în comun? Tipic zodiei Pesti, cele trei vedete si-au ales cariere în care îsi pot exprima talentul artistic, dar si sentimentele. Cele trei stiu cum sa transforme esecurile personale în succes profesional. Daca Rihanna a adoptat un stil mult mai întunecat, dar care a aprins la public, dupa abuzul fostului ei iubit, Chris Brown, Drew Barrymore s-a folosit de probleme pe care le-a avut în relatia cu Justin Long, pentru a interpreta mai bine alaturi de acesta rolul din comedia romantica „Going the Distance”. Eva Longoria era poreclita în tinerete, inclusiv de catre rudele ei, „urâtica închisa la culoare”. Desi a crescut cu multe complexe, Longoria este acum una dintre cele mai frumoase femei din lume! Asadar, cele trei vedete dovedesc ca emotiile din plan personal, pot fi motorul succesului profesional. (sursa: Unica)
Adauga un comentariu