Actualitate

Primarul Gheorghe Nichita se teme ca un reporter BZI i-ar putea lua locul – VIDEO

Publicat: 24 nov. 2010
_____ Vizualizări 0 Comentarii
1

@ „Stiu ca dumneavoastra ati vrea sa conduceti primaria si, eventual, sa puteti muta toate licitatiile la BUNA ZIUA. Nu putem face treaba asta”, a declarat primarul Gheorghe Nichita @ „Un singur lucru pot sa va spun. Exact ce i-a spus domnul Simirad primarului Nichita. Deocamdata, nu ma gandesc sa candidez la primarie. Dar daca am sa ma razgandesc, sigur o sa matur cu el pe jos. Eu, numai daca dau telefon la prietenii din agenda, fac mai mult de doi la suta, cat are el fara PSD”, a declarat Ciprian Boaru, reporter BZI

Clar, primarul Gheorghe Nichita se afla intr-o pasa foarte proasta. Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, a inceput din nou sa aiureze in momentul in care a raspuns la intrebarile adresate de reporterii BUNA ZIUA IASI (BZI). Astfel, primarul a fost intrebat de ce interzice presei locale accesul pe holurile primariei. Calm, dar cu mintea incetosata, Nichita a precizat ca exista un birou de presa in care jurnalistii isi pot desfasura activitatea. Mai mult, primarul a precizat ca reporterul BZI vrea sa controleze primaria, cu alte cuvinte sa ajunga primar. Nichita a asigurat ca acest lucru nu se va intampla. „Nu este interzis accesul presei in primarie, exista un purtator de cuvant al primariei, exista un spatiu adecvat pentru presa in primarie. Si este totul in regula, asa cum este in toate institutiile din aceasta tara. Intotdeauna asa a fost. Stiu ca dumneavoastra ati vrea sa conduceti primaria si, eventual, sa puteti muta toate licitatiile la BUNA ZIUA. Nu putem face treaba asta”, a declarat primarul Gheorghe Nichita. Insa reporterul BUNA ZIUA IASI inca se gandeste daca va candida la alegerile locale din 2012. „Un singur lucru pot sa va spun. Exact ce i-a spus domnul Simirad primarului Nichita. Deocamdata, nu ma gandesc sa candidez la primarie. Dar daca am sa ma razgandesc, sigur o sa matur cu el pe jos. Eu, numai daca dau telefon la prietenii din agenda, fac mai mult de doi la suta, cat are el fara PSD”, a declarat Ciprian Boaru, reporter BZI.

De ce s-a baricadat?

Un motiv pentru care primarul Nichita s-a baricadat in institutie este si acela ca nu poate justifica cheltuielile facute de la bugetul local, ceea ce inseamna bani publici. Nenumarate adrese prin care s-a cerut modalitatea de cheltuire a banului public au primit un raspuns vag de la reprezentantii primariei. Alt motiv ar fi acela ca se apropie alegerile din 2012, iar edilul vrea sa obisnuiasca presa cu cenzura pentru ca nu cumva angajatii din primarie sa-l puna intr-o lumina proasta, care sa-i afecteze capitalul politic. Pentru a se asigura ca lucrurile merg, primarul le-a cerut politistilor comunitari sa urmareasca ziaristii prin Palatul Roznovanu. „Este ordinul viceprimarului (Romeo Olteanu  – n.r.). Nu stiti ca n-aveti voie aici? Pe unde ati intrat? Poate nu mai vreti sa fiti primiti la conferintele de presa”, s-a ratoit un agent comunitar.

Adauga un comentariu