Actualitate

Deputatul Petru Movila s-a casatorit

Publicat: 12 nov. 2010
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Deputatul Petru Movila s-a casatorit
1

@ Deputatul PD-L de Iasi Petru Movila s-a casatorit cu Raluca Neagu, medic la Clinica ORL de la Spitalul Sf. Spiridon @ Cununia civila a avut loc joi seara, in mare secret, la eveniment fiind prezente doar zece persoane @ Nici macar colegii de partid ai deputatului nu au stiut de nunta lui Movila

Deputatul PD-L de Tibanesti, Petru Movila, a spus joi adio burlaciei. Movila s-a casatorit civil cu Raluca Neagu, doctor in cadrul Clinicii ORL de la Spitalul Sf. Spiridon. In mare secret, deputatul democrat-liberal s-a prezentat in fata ofiterului starii civile alaturi de iubita lui, la cununie fiind prezente doar zece persoane. Ceremonia a avut loc joi seara, la ora 18.30, la Oficiul Starii Civile, in prezenta ofiterului starii civile. Movila a tinut secrete atat ziua, cat si ora, doar membrii familiei si prietenii apropiati participand la cel mai important moment din viata deputatului. Nici macar colegii de partid nu au stiut de cununie, pentru ca nimeni de la varful PD-L nu a participat. Secretos, deputatul democrat-liberal a ales o zi din mijlocul saptamanii, nu prea aglomerata, pentru a-si pune pirostriile. Nici macar pe afisele de la Starea Civila nu se mentiona ceva despre o astfel de cununie.
Petru Movila si Raluca Neagu se cunosc de cativa ani. Medicul de la Sf. Spiridon are un baietel de cativa ani, dintr-o relatie anterioara. Raluca Neagu si Petru Movila au parte de un trecut tumultos. Cei doi au stat o vreme despartiti, au reluat legatura, iar acum s-au decis sa se aseze la casa lor. Daca joi a avut loc cununia civila, ieri a avut loc si petrecerea la un restaurant din oras. Si aici au fost putini invitati, deputatul nedorind sa se afle prea multe nici despre acest eveniment.

Adauga un comentariu