Magazin

Operatii estetice nereusite – GALERIE FOTO

Publicat: 28 feb. 2009
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Operatii estetice nereusite - GALERIE FOTO
1

In general, o operatie estetica inseamna imbunatatirea unui atribut fizic care provoaca neplaceri. Abuzul de operatii estetice poate transforma oamenii in niste indivizi cu un aspect ridicol. Site-ul Oddee.com a facut un top al celor care au abuzat de bisturiu.

1. Hang Mioku, o sud-coreanca dependenta de operatiile estetice, si-a injectat ulei de gatit in fata in speranta ca va imbunatati ceva la fata sa.

2. Jocelyn Wildenstein arata monstruos, dar se pare ca aceasta nu a realizat acest lucru, continunad sa se opereze.Cunoscuta si sub numele de Nevasta lui Wildenstein – facandu-se referire la Frankenstein- Jocelyn a cheltuit nu mai putin de 4 milioane dolari americani pentru a capata un look de felina.

3. Nasul lui Michael Jackson este celebru si nu datorita perfectiunii sale, ci pentru ca arata grotesc. Jackson a intrat de zece ori sub bisturiul chirurgului pentru a se alege cu un nas problematic.

4. Pete Burns, vocalistul trupei britanice Dead or Alive, si-a injectat colagen un buze, a facut numeroase rinoplastii si si-a corectat forma fetei. In final, s-a ales cu un aspect feminin.

5. Dennis Avner sau barbatul pisica. Obsesia unor oameni pentru feline ii transforma in niste ciudatenii. Americanul a recurs la mai multe operatii, a fost la stomatolog, dar si la un cabinet de tatuaje pentru a capata un aspect felin.

6. Si Eric Sprague intra in categoaria oamenilor obsedati de animale. Acesta si-a taiat varful limbii si si-a facut nu mai putin de 700 de tatuaje pe intregul corp.

7. Designerul Donatella Versace arata inspaimantator. Numeroasele operatii estetice nu au transformat-o intr-o frumusete, ci intr-o persoana ridicola.

8. Lovit de o saracie crunta in copilarie, Amanda Lepore a devenit cel mai cunoscut transexualul din lume din cauza numeroaselor interventii chirugicale la care s-a supus.

9. Jackie Stallone, mama lui Silvester Stallone, a incercat tot ce se putea in domeniul operatiilor estetice.

10. Italianca Michaela Romanini a abuzat de colagen, iar rezultatul este dezastruos.

Adauga un comentariu