Actualitate

INCENDIAR: Violatorul cu cucul mic – FOTO, VIDEO (Interzis cu desavarsire minorilor!)

Publicat: 11 aug. 2011
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Imagini de cosmar, noaptea trecuta, intr-un bloc din Bularga. Politistii de la Sectia V au fost solicitati de o batrana care sustinea ca este violata de un om al strazii. Sosite la fata locului, echipajele s-au izbit de imagini apocaliptice cu un barbat gol care defila prin scara blocului.
Imediat, violatorul a fost incatusat si au demarat cercetarile criminalistilor. In urma anchetei preliminare, s-a descoperit ca barbatul de 27 de ani era un cunoscut al victimei si mersese de fapt pentru o partida de sex cu ea. Femeia era cunoscuta in bloc de vecini ca are obiceiul de a invita noaptea barbati in apartament si chiar „Cuculet„, cum este cunoscut individul in Baza 3, mai venise pe la ea. Acesta venise la femeie cu o sticla de vin si se dezbracase pentru a se baga in pat langa ea.
Din spusele batranei, a avut loc o lupta intre cei doi, ea reusind sa scape si sa sune la Politie. „De multe ori l-am vazut pe aici venind. Ea este bolnava si isterica. Mai veneau si alti barbati la ea, nu numai el”, spune o vecina. Beat si revoltat de ce i se intamplase, Cuculet a urinat in scara blocului si a murdarit masina politiei cu materii fecale.
Adauga un comentariu