Eveniment-Social

Ce isi doresc iesencele: barbat bine dotat, cu bani si vila – FOTO, VIDEO

Publicat: 16 apr. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii

@ Peste 40 la suta dintre iesencele frumoase sunt in cautarea barbatului ideal @ Acesta ar trebui sa aiba, in primul rand, bani, un corp de invidiat, un caracter puternic si sa le satisfaca din punct de vedere sexual @ „Barbatul ideal trebuie, in primul rand, sa aiba bani, o masina frumoasa, de preferat un Mercedes decapotabil, o vila cu piscina si sa isi permita sa ma duca in locuri in care eu nu-mi permit, adica excursii de-astea exotice. De asemenea, intr-o relatie si sexul este foarte important, iar marimea chiar conteaza. Cam asa arata barbatul ideal pentru mine”, a spus Alexandra @ Majoritatea barbatilor se pare ca nu sunt decat in cautarea unei aventuri sexuale si nimic mai mult

Iesencele sunt greu de multumit atunci cand vine vorba de barbati. Reporterii cotidianului BUNA ZIUA IASI au incercat sa afle cum arata barbatul ideal pentru ele si care este motivul pentru care acestea nu si-au gasit inca jumatatea. In ordine ierarhica, principalele motive pentru care fetele frumoase se afla in asteptarea barbatului ideal sunt legate de bani, job, aspect fizic, personalitate si caracter. De asemenea, iesencele considera ca sexul este foarte important intr-o relatie si sunt dezamagite de barbatii care nu le satisfac din acest punct de vedere. „Barbatul ideal trebuie, in primul rand, sa aiba bani, sa aiba o masina frumoasa, de preferat un Mercedes decapotabil, o vila cu piscina si sa isi permita sa ma duca in locuri in care eu nu-mi permit, adica excursii de-astea exotice. Ca fizic, trebuie sa fie inalt, la 1,85 chiar 1,90, sa fie slab, dar cu muschi, brunet si cu ochii albastri. Imi place sa ma duca la evenimente unde participa numai persoane importante si unde sa pot sa-mi extind orizonturile si sa cunosc lume noua. De asemenea, intr-o relatie si sexul este foarte important, iar marimea chiar conteaza. Poate el sa aiba toate calitatile de mai sus, dar daca nu te satisface din punct de vedere sexual, nu-i bine. Dar, pe de alta parte, nu as putea sa am o relatie cu un barbat care ma satisface din punct asta de vedere, dar care nu are bani. Asta chiar nu!”, a spus Alexandra.

Pentru unele inca nu „s-a inventat” barbatul ideal, dar se afla in cautarea lui. „Inca nu s-a inventat barbatul ideal pentru mine sau poate ca inca nici nu a fost conceput. Sunt o tipa materialista si pana acum am vorbit numai cu barbati cu bani, insa se pare ca nu totul intr-o relatie face banul. Este adevarat ca nici nu poti sa vorbesti cu un barbat care sa nu poata sa iti asigure stabilitate financiara, dar nu asta e principalul motiv pentru care trebuie sa iti alegi omul de langa tine. Barbatul ideal trebuie sa arate bine ca fizic si sa aiba un caracter puternic, cu care sa ma domine din toate punctele de vedere”, a marturisit Ioana Ilascu, o ieseanca de 24 de ani.

Barbatii se gandesc numai la sex

Unele dintre ele sustin ca nu si-au facut pana acum un prieten din cauza faptului ca multi barbati pe care i-au cunoscut nu si-au dorit decat o aventura sexuala cu ele si nicidecum sa se gandeasca la o relatie serioasa. „Barbatii, in ziua de azi, nu cauta decat sex de la o femeie. Nu vor decat sa te agate o noapte, sa te foloseasca si apoi a doua zi sa treaca pe langa tine ca si cum nici nu te-ar cunoaste. Banii nu au prea multa importanta intr-o relatie, dar e bine sa fie. Vorba proverbului: dragostea trece prin stomac”, a adaugat Oana, o tanara de 17 ani. De aceea, pentru o parte dintre iesence nici nu mai conteaza cum arata barbatul de langa ele, important este sa fie serios. „Pentru mine fizicul nu conteaza si cu toti stim ca frumusetea este trecatoare. Atat timp cat este un tip cu care poti sa te intelegi si nu cauta doar sa faca sex cu tine, pentru mine este barbatul ideal. Indiferent daca are 100 de kilograme sau 40 cu tot cu haine”, a adaugat prietena Oanei, Madalina.

Moldovencele, cele mai frumoase femei

Un studiu realizat recent arata ca cele mai frumoase femei din tara sunt in Bucuresti. Iesencele sunt foarte revoltate de aceasta statistica si sustin ca moldovencele merita, de fapt, primul loc. „Am vazut si eu statistica care spune ca bucurestencele sunt cele mai frumoase femei din Romania. Pe naiba! Dar de ce nu au luat in calcul faptul ca jumatate dintre ele sunt din Moldova? Se mandresc cu moldovencele noastre degeaba si sunt de parere ca tot noi suntem pe locul 1 la capitolul frumusete. Toata lumea stie ca noi suntem cele mai frumoase femei „, a spus, foarte convinsa, o ieseanca de 23 de ani.

Adauga un comentariu