Actualitate

Viata secreta a unui medic! Divort cu scantei in lumea buna a Iasului – FOTO

Publicat: 02 nov. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii

@ Detaliile socante din viata privata a medicului dr. Gheorghita Lucian Farmatu si Luana Farmatu, au fost povestite chiar de fosta sotie a acestuia si de sora ei, Constanta Lehaceanu @ Fosta sotie il acuza pe medic de neglijenta in cresterea si educarea copilului bolnav de astm bronsic @ Sora acesteia sustine ca a fost pacalita de fostul cumnat cu suma de 50.000 de euro @ Cele doua femei mai sustin ca medicul s-a purtat violent verbal si fizic cu ele @ „Tin minte si acum ca pe data de 18 iunie stateam in anexa unde ma trimisese sa locuiesc fostul meu cumnat si am auzit cum urla copilul. Cand am iesit sa vad ce se intampla, baietelul plangea pe scari si in casa el o dadea pe sora mea cu capul de faianta. Ii luase si telefonul si abia am reusit sa sunam la 112 ca sa vina politia, iar pe mine ma ameninta ca imi taie gatul in curte”, a spus Constanta Lehaceanu

Divortul dintre un medic iesean si sotia lui scoate la iveala o poveste incredibila! Detaliile socante din viata privata a medicului dr. Gheorghita Lucian Farmatu si Luana Farmatu, in prezent Lehaceanu, au fost povestite chiar de fosta sotie a acestuia si de sora ei, Constanta Lehaceanu. Cele doua femei au dezvaluit clipele de cosmar prin care au trecut in perioada in care au locuit impreuna, felul in care au fost ranite psihic si fizic, dar si modul in care doctorul chirurg il trateaza pe fiul sau de 12 ani, bolnav de astm bronsic, in timpul casatoriei si dupa divort. Ba mai mult, Constanta Lehaceanu sustine ca a incercat sa isi ajute sora si cumnatul cu o suma de bani pentru a cumpara o casa in comuna Tomesti in care sa locuiasca impreuna toti 4, suma fiind ceruta la insistentele doctorului. Din cauza ca nu mai suporta conditiile in care traia, fosta sotie a medicului s-a hotarat sa divorteze.

Au trait 8 ani de cosmar

Suma de bani pe care cumnata medicului a imprumutat-o surorii sale si sotului acesteia a fost de aproximativ 40.000 de euro. Aceasta sustine ca la insistentele cumnatului sau pentru ca nepotelul ei bolnav de astm sa aiba conditii cat mai bune, a acceptat sa ofere banii ceruti. Dupa mai multe cautari pentru a gasi o locuinta potrivita intr-un loc aproape de municipiu, o vila a fost gasita in comuna Tomesti. Dupa ce aceasta a fost cumparata, cei patru membri ai familiei s-au mutat in locul respectiv. „A fost o intelegere sa dam bani trei parti ca sa construim o vila unde sa locuim cu totii. Dupa ce le-am dat banii, pe 26 februarie 2008 si a fost cumparata casa, cand a venit momentul sa ma mut, mi-a zis sa stau intr-o anexa care trebuia reconditionata. Adica eu am dat atatia bani munciti in 44 de ani ca sa locuiesc intr-o casa din chirpici, cand vila avea opt camere?”, a spus Constanta. Pana la urma, s-a mutat in acel loc si a reconditionat locuinta cu aproximativ 10.000 de euro pentru ca toata apa se infiltra in acea anexa, casa fiind construita in panta. Aceasta sustine ca medicul i-a cerut sa faca si un imprumut pe numele sau. Dupa ce a facut tot ce i-a cerut cumnatul sau, s-a imbolnavit din cauza apei nepotabile din fantana care exista in curte. „Eu m-am mutat acolo pe 10 iunie iar pe 16 m-a pus si am semnat o ipoteca de 60.000 de euro in total unde eram garant. Nu mai aveam cum sa refuz pentru ca eram coproprietar. Toate instantele de judecata mi-au dat castig de cauza, din 2008, de cand a divortat, iar el nu vrea sa imi dea nici un ban, chiar mi-a zis ca o sa-i vad dupa 50 de ani. Dupa ce Luana a divortat si erau deja ipoteci facute pe numele meu si nu puteam sa vand casa din acest motiv, i-am zis ca vreau sa imi recuperez banii pe care i-am dat. Nici pana in prezent nu i-am primit iar el locuieste si acum in acea casa cu actuala sotie”, a mai spus Constanta.
Fosta sotie a doctorului sustine ca a divortat de el, desi a incercat sa nu o faca pentru ca fiul lor sa nu sufere. Astfel, din cauza modului in care era tratata, nu a mai rezistat si a discutat cu o avocata pentru a intenta divort. „In vara am divortat de el si am incercat sa fac sa nu se intample asta, pentru ca era un copil la mijloc. Acum se poarta cu el de parca nu ar fi al lui si chiar s-a intamplat odata, cand era cu o femeie, ca cel mic sa il salute iar el nici macar sa nu il bage in seama. Normal ca cel mic a suferit si inca sufera”, a spus Luana Lehaceanu. Sora ei sustine ca fostul cumnat era o persoana violenta si a amenintat-o de foarte multe ori, chiar a asistat la scene in care sora ei era batuta. Tin minte si acum ca pe data de 18 iunie stateam in anexa unde ma trimisese sa locuiesc fostul meu cumnat si am auzit cum urla copilul. Cand am iesit sa vad ce se intampla, baietelul plangea pe scari si in casa el o dadea pe sora mea cu capul de faianta. Ii luase si telefonul si abia am reusit sa sunam la 112 ca sa vina politia iar pe mine ma ameninta ca imi taie gatul in curte”, a spus Constanta.
Contactat telefonic de catre reporterii BUNA ZIUA IASI, doctorul Farmatu nu a vrut sa comenteze aceasta situatie. „Punctul meu de vedere este urmatorul: nu comentez aceste afirmatii, sunt problemele mele personale si vreau sa mi se respecte acest lucru”, a declarat doctorul.

Adauga un comentariu