Local

Relatie amoroasa intre procurorul Ticau si subprefectul Capitalei

Publicat: 03 iul. 2008
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Relatie amoroasa intre procurorul Ticau si subprefectul Capitalei
1

• Procurorul iesean Daniel Ticau a fost surprins in ipostaze tandre alaturi de Mioara Mantale, subprefectul Capitalei • Cei doi au fost fotografiati de paparazzi pe malul marii in timp ce se plimbau ca doi adolescenti indragostiti • Exista zvonuri ca Ticau ar fi la un pas de divort de sotia sa, Corina

Procurorul iesean Daniel Ticau are o relatie amoroasa cu Mioara Mantale, subprefectul Capitalei. Cel putin asa sustine cotidianul bucurestean Cancan. Paparazzi de la ziarul in cauza au surprins-o saptamana trecuta pe Mioara Mantale la bratul unui iubit nou. Ulterior, s-a aratat ca barbatul din poze este de fapt procurorul iesean Daniel Ticau. Mioara Mantale este un personaj mediatizat si ca urmare a relatiilor sale cu diferiti barbati influenti.

Presa centrala sustine ca Mioara Mantale este o mare cuceritoare de barbati in conditiile in care aceasta se afiseaza, aproape lunar, cu un iubit nou. Printre relatiile amoroase prezentate de presa centrala se numara cea cu juristul Silviu Vaduva, actorul Adrian Paduraru sau cea cu Lucian Despoiu, un afacerist de succes. Noua sa cucerire, respectiv procurorul Daniel Ticau, a fost dezvaluita la sfarsitul saptamanii trecute, atunci cand aceasta a fost surprinsa in ipostaze tandre alaturi de el. Acestia au fost fotografiati la mare in timp ce se plimbau pe plaja sau luau masa la o terasa. Cu toate ca presa a atacat-o in repetate randuri pentru aceste aventuri repetate, Mioara Mantale parea chiar foarte fericita alaturi de procurorul iesean. Numai ca marea problema este aceea ca Daniel Ticau inca ar mai fi casatorit cu acte in regula. Conform unelor informatii, acesta s-ar afla in pragul divortului de sotia sa, Corina, insa pana atunci este barbat insurat. Sotia sa are un coafor in Iasi si se pare ca relatia cu Daniel Ticau a inceput sa scartaie dupa ce acesta a plecat la Bucuresti, in anul 2005.
Numele lui Daniel Ticau a fost legat initial de sefia Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi, ulterior fiind pomenit in legatura cu fuga din tara a lui Omar Hayssam. In anul 2005, procurorul a plecat de la Iasi si s-a dus pe postul de sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism la nivel central. Delegatia sa a expirat cu putin timp inainte de disparitia lui Hayssam si a devenit consilierul personal al procurorului general al Romaniei. Astfel, a ramas in continuare la Bucuresti. Presa bucuresteana sustine ca acesta o cunostea pe Mioara Mantale de pe vremea cand era consilier juridic la Iasi. Ieri, pana la inchiderea editiei, reporterii BUNA ZIUA IASI au incercat in repetate randuri sa-l contacteze telefonic, insa acesta a refuzat sa raspunda la telefon.

Adauga un comentariu