Local

O femeie i-a venit de hac chirurgului Ivan

Publicat: 21 iul. 2008
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O femeie i-a venit de hac chirurgului Ivan
1

• Medicul chirurg Mihai Ivan de la Spitalul de Urgente Sf. Ioan a cazut in plasa unei femei care l-a vanat aproximativ doua saptamani • Acesta a fost nominalizat in urma unui top realizat de damele in halat ca fiind unul dintre cei mai sexy medici din Iasi • Pentru ca doctorul a refuzat categoric sa fie pozat, cotidianul BUNA ZIUA IASI a initiat concursul „Prinde-l, fa-i o poza si esti castigator!”, concurs castigat de o ieseanca ce a trimis poza chirurgului pe adresa de mail a ziarului • Premiul pus in joc de ziar este o cina romantica pentru doua persoane la restaurantul Carafa

Medicul chirurg Mihai Ivan de la Spitalul de Urgente Sf. Ioan a cazut in plasa unei femei care l-a vanat timp de aproximativ doua saptamani. Doamna, care a dorit, deocamdata, sa-si pastreze anonimatul, a reusit, fara ca medicul sa banuiasca ceva, sa-i faca o poza si sa o trimita redactiei BUNA ZIUA IASI. Astfel, ieseanca este castigatoarea concursului „Prinde-l, fa-i o poza si esti castigator!”, concurs initiat de cotidianul BUNA ZIUA IASI. Chirurgul Mihai Ivan este unul dintre cei sase medici sexy din sanatatea ieseana, desemnati in urma unui top realizat de damele in halat. Cotidianul BUNA ZIUA IASI a initiat acest concurs, deoarece chirurgul Ivan a refuzat categoric sa pozeze pentru acest top si a reusit sa scape de blitul aparatului de fotografiat. Pentru a nu i se publica poza in ziar, medicul Mihai Ivan a facut tot posibilul sa evite aparatul de fotografiat. Imediat dupa ce reporterii ziarului i-au dat vestea, chirurgul Ivan a iesit pe poarta spitalului pitit in spatele unei colege si s-a ascuns in magazinul alimentar de vizavi.

Chiar in conditiile in care colegii din spital adunati in magazin l-au indemnat sa faca o poza, chirurgul nu s-a lasat convins. Atunci, colegii sai au facut un zid in jurul lui astfel incat sa nu poata fi surprins de aparatul de fotografiat. Timp de aproape o ora, fotoreporterul a stat ascuns pentru a astepta iesirea din magazin a medicului Mihai Ivan. Colegii acestuia au fost nevoiti sa-l lase fara protectie si, de spaima, chirurgul Ivan a rupt-o la fuga. Pentru ca banuia ca fotoreporterul este cu ochii pe el, medicul a vrut sa evite intalnirea cu acesta si a sarit gardul spitalului prin spate si dus a fost. A doua zi, dupa publicarea articolului cu cei sase medici sexy, chirurgul Ivan a aflat de pe site-ul ziarului ca este cautat pentru poza, fiind constient ca orice coleg i-ar fi putut face o fotografie pe care sa o trimita redactiei BUNA ZIUA IASI. Ca sa scape si de aceasta data, medicul a cerut cateva zile libere de la conducerea spitalului, fiind convins ca astfel va evita pericolul care il pandea la orice pas. Mai mult, acesta a fost contactat telefonic de diferite doamne din oras pentru a-l determina sa accepte sa-i fie pozat chipul. La sfarsitul saptamanii trecute, o ieseanca a trimis pe adresa de mail a ziarului poza cu medicul Mihai Ivan, devenind castigatoarea concursului „Prinde-l, fa-i o poza si esti castigator!”. Premiul pus in joc de cotidianul BUNA ZIUA IASI este o cina romantica pentru doua persoane la restaurantul Carafa.

Adauga un comentariu