Magazin

Zoofili fara jena

Publicat: 08 ian. 2007
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Zoofili fara jena
1

Am descoperit pe net un forum. Un forum cum altul nu exista. Cel putin cum altul nu exista public, sau o fi, da` nu l`am cautat eu…
In fine.
Am gasit pe un blog zilele trecute, un link. Si am dat click. Si am ajuns pe http://zoofilia.forum3x.com . Impins de curiozitate, am inceput sa citesc.
La inceput, am crezut ca`i facut la misto, ca s`au gasit cativa care sa faca bascalie si s`au deschis forum. Dar, dupa vreo 10-15 povestioare, mi`am dat seama ca`i cat se poate de serios.
Dom`le, oameni cu probleme psihice mai mari decat pe acel forum n`am mai vazut decat la sectia de bolnavi periculosi a Spitalului de Psihiatrie Socola…

Se vorbeste acolo de sex cu animale sau incest cu aceeasi nonsalanta cu care povestesc eu cum am fost sa cumpar paine sau sa duc gunoiul. Sunt laudati cei care au experienta in astfel de situatii, sunt ajutati cei care vor sa incerce…
Poate par eu mai de moda veche, mai conservator, mai inchis la noutate, dar, pe langa faptul ca`i scarbos, nu`i si ilegal?
Pentru ca eu asa stiam. Inca nu s`a dat legea care sa permita relatiile sexuale intre rude de gradul I si nici cea care sa permita acelasi tip de relatii cu animale, oricare ar fi animalul.
La un moment dat, cineva a intrebat participantii la discutie despre parerea lor referitoare la pedofilie. Nu a primit nici un raspuns. Oare se feresc?
Cred ca da, pentru ca, acum, doar pedofilia`i la moda, nu si zoofilia sau incestul.
Oare Treptow nu`si face site? Sa ne povesteasca despre senzatiile tari pe care le`a trait cu minori. Sa isi creeze o comunitate in care sa fie privit ca un erou, o comunitate in care poate afla noutati sau senzatii traite si de altii cu persoane mult sub varsta legala.
Pai nu?
Daca exista site`uri publice pe care afli cat de extraordinar este sa intretii relatii sexuale cu un caine sau cu familia, sau in care poti fi invatat cum sa incepi sa le practici, de ce nu s`ar face si un site pentru pedofili? Sau criminali, violatori. Sa afli trairile lor, eventual cum sa fii ca ei.
Pentru ca de sesizat, nu se sesizeaza nici un organ competent… Si asta ma face sa cred ca au voie. Pentru ca, dupa cum spune si cineva de pe acel forum, „nu deranjeaza pe nimeni”…

Inca.

Adauga un comentariu