Magazin

Vopsirea sprancenelor, un truc la indemana oricui

Publicat: 29 iul. 2010
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vopsirea sprancenelor un truc la indemana oricui
1

Părul vopsit este un truc folosit de multe femei pentru o schimbare de look sau pentru a ascunde firele albe. Insă, atunci cand nuanţa părului contrastează prea puternic cu cea a sprancenelor, trebuie să aplicăm puţină culoare şi aici. In saloanele specializate, dar şi în magazine, găsim creioane sau tipuri de vopsea special create pentru sprancene. Nu sunt greu de aplicat şi necesită doar puţină răbdare şi cateva reguli simple.

Nunatele se aleg in functie de culoarea parului

Pentru părul blond, cea mai potrivită nuanţă este maro, iar dacă părul este negru, creionul sau vopseaua pentru sprancene trebuie să fie de aceeaşi nuanţă. Culorile pot fi cu un ton mai închise sau mai deschise, în funcţie de timpul de aplicare, dar să nu difere prea mult de culoarea părului.

Roşcatele pot folosi aproape orice nuanţă de vopsea pentru sprancene, atata timp cat contrastul nu este foarte mare.

Sprancenele nu trebuie vopsite mai mult de o dată pe lună vara şi la două-trei luni, iarna, pentru că firul de păr se poate subţia sau chiar poate cădea cu timpul.
Nu se foloseşte sub nicio formă vopseaua pentru păr şi la sprancene, pentru că aceasta conţine substanţe mult mai puternice ce pot afecta nu numai firul de păr, dar şi pielea. Iar timpul de aplicare a vopselei este de maximum zece minute. Dacă nu aveţi curaj să încercaţi singure acasă acest procedeu, apelaţi la un salon specializat. Vă va costa puţin mai mult, dar nu veţi avea bătăi de cap. Cu timpul, însă, puteţi deprinde micile trucuri şi să le aplicaţi singure pentru a obţine sprancenele colorate perfect.

Adauga un comentariu