Actualitate

Sex in trei, pentru un apartament

Publicat: 14 ian. 2009
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sex in trei pentru un apartament
1

• Doua tinere, reportere la cotidianul BUNA ZIUA IASI, au descoperit ce se ascundea in spatele unui anunt de la rubrica de mica publicitate dintr-un cotidian localBarbat la 36 de ani, in curs de divort, cu 2 apartamente si un teren, patron al unei firme de tamplarie, caut domnisoare intre 20 si 30 de ani pentru a intretine relatii sexuale in schimbul platii chiriei – aceasta este traducerea anuntului in care un barbat isi oferea apartamentul in schimbul unor servicii sexualePe www.bzi.ro, inregistrarea video a ineditei oferte imobiliare a ieseanului, precum si discutia purtata incognito de reporterii BUNA ZIUA IASI cu proprietarul apartamentuluiIn schimbul catorva partide de sex pe saptamana, barbatul a renuntat la o chirie de peste 300 Euro, bani pe care putea sa ii castige de pe urma unor chiriasiIn schimbul banilor pe care ar trebui sa ii incaseze pe chirie, acesta doreste 2 – 3 intalniri intime pe saptamana Acesta s-a aratat tentat si de o partida de sex in trei.

Barbat la 36 de ani, in curs de divort, cu 2 apartamente si un teren, patron al unei firme de tamplarie, caut domnisoare intre 20 si 30 de ani pentru a intretine relatii sexuale in schimbul platii chiriei. Un iesean a descoperit reteta fericirii inchiriindu-si apartamentul de 2 camere din zona Mircea cel Batran tinerelor dispuse sa intretina relatii sexuale cu acesta.

In schimbul catorva partide de sex pe saptamana, barbatul a renuntat la o chirie de peste 300 Euro, bani pe care putea sa ii castige de pe urma unor chiriasi. Pentru ca de aproape un an de zile se chinuie sa divorteze, iar un detectiv particular angajat de sotie ii sta pe urme, ieseanul a apelat la o metoda inedita. Acesta isi cauta o partenera de pat in anunturile de mica publicitate, cautand in mod expres tinere cu varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani. „Domn. Apartament 2 camere gratuit, mobilat modern, la domnisoare cu varsta 20-30 de ani, reciproc avantajos”, se arata in anuntul dat in unul dintre cotidianele locale. Contactat de reporterii BUNA ZIUA IASI, ieseanul care s-a recomandat Victor Frunza a raspuns invitatiei acestora. Din primele minute ale intalnirii, acesta a tinut sa precizeze care sunt conditiile inchirierii apartamentului al carui proprietar este. „Ati citit anuntul, ati inteles despre ce e vorba? Am specificat ca este reciproc avantajos. Sunt in curs de divort inca de un an de zile si am un detectiv particular pe urme. La mijloc e copilul (o fetita de aproape 9 ani- n.r.) pe care l-as putea pierde in instanta, daca se descopera ca am o relatie cu cineva. Am 36 de ani, nu pot sta singur timp de un an si pe centura nu ma pot duce”, a explicat Victor Frunza.


Sex in grup

Nestingherit, barbatul a recunoscut ca isi ofera apartamentul numai tinerelor care vor accepte sa isi petreaca noptile in patul lui. In schimbul banilor pe care ar trebui sa ii incaseze pe chirie, acesta doreste 2 – 3 intalniri intime pe saptamana. Barbatul nu are preferinte in materie de sex, dar a recunoscut ca este dispus sa incerce orice. Acesta nu a dat inapoi nici in fata unei partide de sex in trei, in conditiile in care in anuntul de mica publicitate a precizat ca este in cautarea unor tinere domnisoare.

„Desi am scris in anunt domnisoare, nu vreau neaparat sex in grup. Asta nu inseamna ca nu sunt dispus sa incerc. Nu am facut-o niciodata si nu am prea multa experienta, dar niciodata nu e tarziu”, a detaliat acesta. Singura conditie impusa de ieseanul doritor de senzatii tari este legata de numarul persoanelor care vor intra in apartamentul buclucas. Lejer, barbatul nu s-a aratat impotriva relatiilor sexuale cu alti barbati ale posibilelor chiriase. Acesta a precizat totusi ca numarul partenerilor sexuali ale tinerelor domnisoare sa nu bata recordul, pentru a atrage atentia vecinilor. Ieseanul se dovedeste intelegator si in ceea ce priveste programul fetelor. „Nu ma deranjeaza sa intretineti relatii sexuale si cu alti barbati. Nu sunt gelos. Atata timp cat numarul acestora nu este atat de mare si nici nu atrage atentia vecinilor. Chiar daca veniti cu prietenii vostri, eu nu dau de banuit pentru ca sunt proprietarul apartamentului. Voi avea grija sa va sun inainte de a va face o vizita. Servim ceva, facem totul frumos ca sa ma simt si eu bine, dar si voi”, a mai detaliat Victor Frunza.

25 lei pentru apartament

Desi in prezent chiria pentru un astfel de apartament este de cateva sute Euro, oferta cu care vine barbatul este mai mult decat tentanta. Desi pare incredibil, tinerele care se preteaza la astfel de oferte vor scoate din buzunar numai 25 lei. Suma reprezinta valoarea utilitatilor apartamentului, in timp ce banii pe chirie vor fi platiti in natura. Pentru partidele de sex oferite cu regularitate, proprietarul poate merge pana si la incheierea unui contract de inchiriere, caz in care acesta va trebui sa scoata bani din buzunar pentru plata unor taxe si impozite. „Cum am stabilit, pentru chirie nu veti plati nimic in schimbul relatiilor sexuale. Va trebui doar utilitatile sa le platiti, cam 25 lei pe luna. Nu isi are rostul sa incheiem un contract pentru care o sa platesc impozite, dar daca voi vreti …”, a mentionat barbatul, extrem de incantat. Din spusele acestuia, anuntul a starnit interesul multor tinere, aflate in imposibilitatea gasirii unui apartament la un pret avantajos. Culmea, a refuzat si ofertele financiare ale catorva tinere care s-au aratat interesate numai de apartament, refuzand sa intretina relatii sexuale cu acesta. „Am primit foarte multe oferte. Au fost si fete care vroiau sa imi dea si cate 300 Euro pe luna, numai sa nu intretin relatii cu ele. Eu le-am refuzat, ce sa fac? Am doar 36 ani”, a povestit Victor Frunza.


Discutie reporteri – proprietar

Reporter (R.): Am venit pentru anuntul din ziar.
Victor Frunza (V.F.): Ati vazut anuntul? Este reciproc avantajos, intelegeti la ce ma refer….
R.: Cum procedam? Incheiem vreun contract sau nu mai este cazul?
V.F.: Putem sa si incheiem un contract, dar nu isi mai are rostul. Va fi ceva de platit, doar e un contract. Trebuie sa platesc dupa aia un impozit pe venitul pe care il iau.
R.: Doriti sa ramanem amandoua in apartament sau sa ramana numai una?
V.F.: Sper sa ramaneti amandoua, pe mine nu ma deranjeaza.
R.: Daca stam amandoua, ar insemna sa intretinem relatii sexuale in grup, nu?
V.F.: Depinde de fiecare ce vrea. Nu neaparat. Eu nu am…asa ceva nu am….profesat…chestia asta. Dar niciodata nu e tarziu.
R.: Si de sotie de ce ati divortat? Daca se poate spune..
V.F. : Pentru ca nu am fost de acord sa lucreze intr-un bar. Daca era un bar mai de doamne ajuta… da` e o bomba de bar. Ea a vrut sa aiba o ocupatie si nu am fost de acord sa lucreze acolo.
R.: Stabilim in prealabil intalnirile sau cum facem? Ne sunati inainte? Poate sunt plecata.
V.F.: Cand e, va sun, o sa trec in seara asta pe la voi… nu stau toata seara… stau o ora, doua, cat e necesar. Servim ceva.. frumos… vreau sa ma simt si eu bine, si voi.

Adauga un comentariu