Eveniment-Social

Cele mai sexy studente de la Cuza – GALERIE FOTO

Publicat: 05 mart. 2009
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cele mai sexy studente de la Cuza - GALERIE FOTO
1

• Sexy, independente si pasionale • Au starnit admiratia si au tulburat inimile multor tineri studenti ai Universitatii Cuza • „Imi plac barbatii care stiu sa ma surprinda cu ceva nou in fiecare zi. Majoritatea barbatilor sunt insa adevarati misogini si vad femeia ca pe o «jucarie», dar e adevarat ca si aceasta, adesea, starneste instinctele animalice din barbat”, a spus Lorena Ilcu, de la Facultatea de Biologie • Lorena, Mihaela, Corina, Laura, Gabriela sunt dezgustate si dezamagite de lipsa din ce in ce mai acuta a moralei si de faptul ca femeia frumoasa este privita adesea ca simplu obiect sexual • „Astazi, foarte rar mai sunt barbati care sa priveasca o femeie ca pe o fiinta umana. Esti privita si auzi exclamatii de genul «ce buna esti» si nimic mai mult… O femeie trebuie sa fie mereu misterioasa”, considera Gabriela Steclariu

Pe langa laboratoare, proiecte de cercetare, conferinte simandicoase, la Cuza, studentele cu trupuri de fotomodel pot fi intalnite la tot pasul. Intotdeauna moldovencele au fost considerate romancele cu o frumusete aparte si au fost in centrul atentiei.

Astfel, reporterii cotidianului BUNA ZIUA IASI au cautat sa afle povestile si persoanele din spatele studentelor care au fost declarate reginele frumusetii la balurile bobocilor de anul trecut. Desigur, cand treci Copoul, la Universitate frumusetea studentelor cuziste nu te poate lasa indiferent ca barbat. Astfel, cinci studente, din anul I pana la anul III, de la diferite facultati ale Universitatii Cuza, participante si castigatoare la concursuri de Miss Boboc 2008, au acceptat sa vorbeasca despre viata de miss.

Femei si nu papusi gonflabile

Nu pleaca de la premisa ca au ceva special, se considera femei normale si nu simple „papusi” sau simple obiecte sexuale. Lorena, Corina, Laura, Mihaela si Gabriela vor sa aiba o cariera de succes si sunt atrase de ceea ce fac la facultate. Sunt dezgustate si dezamagite de lipsa, din ce in ce mai acuta, a moralei si de faptul ca femeia frumoasa este privita adesea ca simplu obiect sexual. „Ma consider o femeie puternica ce doreste sa iasa in evidenta prin felul ei de a fi. Astazi, foarte rar mai sunt barbati care sa priveasca o femeie ca pe o fiinta umana. Esti privita si auzi exclamatii de genul «ce buna esti» si nimic mai mult… O femeie trebuie sa fie mereu misterioasa”, considera Gabriela Steclariu, Miss Popularitate la Biologie in 2008. Recunosc faptul ca si femeile sunt cele care dezlantuie pasiuni animalice barbatilor. Isi doresc sa fie mereu surprinse placut si nu ar refuza momente incarcate de pasiune si aventura. „Imi plac barbatii care stiu sa ma surprinda cu ceva nou in fiecare zi. Majoritatea barbatilor sunt insa adevarati misogini si vad femeia ca pe o «jucarie», dar e adevarat ca si aceasta, adesea, starneste instinctele animalice din barbat. Trebuie sa recunosc faptul ca imi place sa domin, dar sa ma las si dominata. Eu pun ratiunea pe primul plan mereu, dar as fi dispusa sa ma las prada unui impuls de moment si pasiunii”, spune zambind Lorena Ilcu, locul III la Miss Boboc de la Facultatea de Biologie.

Vedete

Chiar daca arata foarte bine si au castigat concursuri de frumusete, studiaza foarte mult si nu rateaza iesirile in cluburile de noapte si localurile din oras. „E o senzatie sa fii in centrul atentiei. Am avut surpriza sa ma trezesc cu trandafiri la usa sau sa dau autografie pe trupul admiratorilor. Un om nu se catalogheaza, insa, in frumos sau urat. E usor sa ajungi in top, dar e foarte greu sa te mentii. Eu vreau sa devin un cercetator de renume in chimie. Cand imi place un barbat nu ma pot abtine si il abordez, direct fara emotii… Mereu mi-a placut sa fiu in centrul atentiei”, spune transant Laura Habasescu, castigatoarea concursului de miss al Universitatilor iesene in 2006. Totusi, faptul ca sunt in centrul atentiei si stiu ca sunt admirate le fascineaza pe unele din tinerele pe care natura le-a inzestrat cu un corp si o frumusete ce starneste pasiuni printre barbati. „De mica imi doream sa devin vedeta. Ma distrez foarte mult in cluburi din Copou cu prietenul meu. Sunt tanara si vreau sa fac lucruri care sa-mi ramana in memorie din studentie. Concursul de frumusete m-a stimulat sa castig si sa devin cea mai buna si normal ca am atras atentia asupra mea”, spune incantata Corina Rimis, studenta in anul I la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor la Cuza, respectiv Miss Popularitate 2008.

Frumoase si spirituale

Fetele sunt dezamagite adesea de superficialitatea barbatilor si considera ca latura spirituala din om trebuie sa fie mai mult prezenta in viata de zi cu zi. „Concursul m-a invatat multe despre feminitate. Nu ma simt insa speciala si va spun ca e o prejudecata ca o fata frumoasa are multi admiratori… Eu am ajuns sa particip la miss printr-o coincidenta. Este multa rautate in societatea noastra, insa cred ca avem nevoie si de mai multa spiritualitate”, afirma Mihaela Gadioi, Miss Boboc 2008 la Facultatea de Geografie si Geologie.

Gadioi Mihaela

Habasescu Laura

Lorena Ilcu

Ramis Corina

Steclariu Gabriela

Tags:
Adauga un comentariu