Local

Un urmarit general s-a predat ieri seara de bunavoie – FOTO si VIDEO

Publicat: 11 ian. 2010
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un urmarit general s-a predat ieri seara de bunavoie - FOTO si VIDEO
1

• Livius Zugravu, baiatul preotului din Targu Frumos, care era urmarit general pentru ca s-ar fi sustras de la executarea unei pedepse de trei ani de inchisoare, s-a predat ieri seara la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi • Inainte de a bate la poarta penitenciarului, a acceptat sa discute cu reporterii BUNA ZIUA IASI • „S-au scos tot felul de vorbe ca as fi fugit din tara, ca ma ascund pe nu stiu unde. Eu mi-am petrecut sarbatorile alaturi de familie. Asta este tot ce s-a intamplat”, a spus Livius Zugravu

Livius Zugravu, baiatul preotului din Targu Frumos, care era urmarit general pentru ca s-ar fi sustras de la executarea unei pedepse de trei ani de inchisoare, s-a predat ieri seara la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi. Acesta a fost adus de prieteni la poarta penitenciarului iesean si a sustinut ca a asteptat sa treaca sarbatorile pentru a se preda. Au existat zvonuri ca acesta a fost fugit din tara in Olanda, insa ieri seara, acesta a infirmat toate aceste speculatii. Inainte de Sarbatorile de Iarna, procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism Iasi au cerut arestarea lui Livius Zugravu pentru ca acesta nu s-a prezentat la politie la termenele stabilite.

Acesta a acceptat sa discute cu reporterii BUNA ZIUA IASI chiar inainte de a bate la poarta penitenciarului. „S-au scos tot felul de vorbe ca as fi fugit din tara, ca ma ascund pe nu stiu unde. Eu mi-am petrecut sarbatorile alaturi de familie. Asta este tot ce s-a intamplat. Noi, in familie, avem un obicei pe care am incercat sa-l respect si acum: ne petrecem sarbatorile impreuna. Politistii din Targu Frumos stiau ca eu sunt acasa si ca o sa ma predau dupa Sarbatorile de Iarna. Au trecut toate sarbatorile si m-am prezentat aici. Oricum, procurorii vor spune ca m-au cautat si-n gaura de sarpe si ca m-au adus ei aici”, a spus Livius Zugravu.

De asemenea, acesta a mai spus un lucru destul de interesant. „Eu am fost arestat pentru ca am traficat 100 grame de canabis. Nu mai discut despre faptul ca nu era canabis, ci era canepa de asta de pe dealurile noastre. Pentru cateva grame de canabis eu am primit trei ani de inchisoare cu executare. Pentru mine, statul trebuie sa cheltuie un milion de lei vechi pe zi. Se tot discuta de criza si de economie, insa nimeni nu se gandeste ca aici stau oameni care au facut cateva gainarii si pentru care statul cheltuie sume colosale. Acum, ca eu voi sta la puscarie pe banii oamenilor pentru o fapta minora, este toata lumea multumita”, a explicat Livius Zugravu. Acesta are doua dosare pentru comiterea infractiunii de trafic droguri, insa unul este in curs de judecata.

Adauga un comentariu