News Flash:

Conopida cu sos de smantana

15 Decembrie 2000
1351 Vizualizari | 0 Comentarii
800 g conopida, curatata si taiata in buchetele potrivit de mari, 200 g margarina sau 150 ml ulei, 2 linguri faina, 250 ml lapte, 200 g smantana, 1 lingura patrunjel verde tocat, sare.
Conopida desfacuta in buchetele, spalata in mai multe ape reci, se fierbe in apa clocotita si sarata. Intre timp din grasime, faina si lapte se prepara un sos alb. In acest sos se toarna conopida scursa bine de apa, adaugand verdeata si sarea necesara. Compozitia se toarna intr-o craticioara unsa bine. Peste conopida se toarna smantana si se da la cuptor 15-20 minute. Se serveste in vasul in care a fost preparata.
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 22 queries | Mysql time :0.017512 (s)

loading...