News Flash:

Conopida vieneza

20 Decembrie 2000
1192 Vizualizari | 0 Comentarii
1 kg conopida, 200 g smantana, 3 oua, 200 g unt, sare, 1 lingura faina.
Conopida desfacuta in buchetele se spala bine, se fierbe in apa clocotita si sarata. Se scurge de apa, se amesteca usor cu smantana desfacuta cu faina, cu galbenusurile si cu albusurile batute spuma, cu untul topit. Compozitia se toarna intr-un vas bine uns si tapetat cu faina sau pesmet. Se da vasul la cuptor, bine incins, 25-30 minute. Se serveste imediat.
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1819 (s) | 22 queries | Mysql time :0.017920 (s)

loading...