Magazin

Cum arata „BARBATIA” lui Rasputin. Avea o lungime de 28.5 centimetri – FOTO 18+

Publicat: 25 apr. 2014
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arata BARBATIA lui Rasputin. Avea o lungime de 28.5 centimetri - FOTO 18
1

Favoritul curtii in perioada domniei tarinei Alexandra, Rasputin, a avut destinul pecetluit din cauza invidiilor pe care le-a starnit in acea perioada. Ucis de printul Felix Yusupov, celebrul oracol si sfatuitor a devenit o legenda si dupa moarte. Renumit pentru marimea impresionanta a penisului sau, organul profetului a fost conservat si poate fi vazut in prezent la Muzeul Erotismului din Sakt Petersburg.

Citeste si: Legenda mortii lui Rasputin: Otravit, impuscat, batut si aruncat in lac

Tarina Alexandrina, una dintre nepoatele Reginei Victoria, care si-a inceput domnia in dreapta tarului Nicolae al II-lea – ultimul imparat al Rusiei, in 1894, nu facea nici o miscare fara sa se sfatuiasca mai intai cu Grigori Rasputin, un misterios calugar despre care se spune ca a avut cea mai mare influenta asupra celor din dinastia Romanov.

Rasputin, denumit si „Calugarul nebun”, in ciuda faptului ca el nu a fost niciodata calugarit si era si casatorit, manifesta puteri vindecatoare si era considerat printre cei mai intelepti oameni ai Rusiei, cel care, de altfel, ar fi condus din umbra imperiul Romanovilor, scrie libertatea.ro. Multi spun ca ar fi fost staret al congregatiei religioase nerecunoscute oficial a hlistilor si despre el se credea ca este vindecator care folosea puterea credintei.

Citeste si: Uitati de blestemul lui Rasputin! Se apropie alta „APOCALIPSA”

Insa nu doar puterile tamaduitoare i-au adus faima lui Rasputin atat tip cat a trait, ci si numarul de amante pe care le-a avut, dar si o anumita parte a corpului: penisul, care masura 28,5 centimetri.

Statutul lui Rasputin a atras invidii nemasurate la curte, unde alti nobili nu erau priviti cu acelasi respect de tarul Nicolae al II-lea. Asa se face ca, in noaptea de 26 decembrie 1916 acesta a fost momit de printul Felix Yasupov, in palatul acestuia. Aici, calugarul a fost ospatat cu prajituri si cu vin in care fusese pusa o anumita cantitate de cianura. Conform povestilor spuse dupa moartea sa, Rasputin nu a fost afectat de otrava, (cantitatea de cianura folosita fiind suficienta pentru uciderea a sase persoane).

Hotarat sa-si duca la indeplinire planul, Iusupov s-a dus dupa un revolver, cu care l-a impuscat pe Rasputin in piept, acesta din urma cazand la pamant. Dupa o jumatate de ora, cand Iusupov a revenit sa verifice cadavrul, (sau dupa alte versiuni, cand a venit sa-si ia haina din camera), Rasputin a sarit in picioare si l-a atacat pe print, care a fugit sa-si anunte prietenii despre incident.

Citeste si: Sfarsitul? Astazi ar trebui sa fie ultima zi a omenirii. Vezi profetia

Rasputin s-a repezit impleticit catre poarta palatului, amenintand ca-i va denunta tarinei pe toti conspiratorii. Un alt glont l-a nimerit pe fugar, care s-a prabusit in zapada. Conspiratorii l-au lovit cu batele, dupa care l-au aruncat in raul Neva, uitandu-se la el cum se scufunda, satisfacuti ca, pana la urma, „Inamicul Statului” era mort. Inainte sa fie aruncat in rau insa, o slujnica reuseste sa faca un lucru de neimaginat: il castreaza si-i pune la pastrare „barbatia” de 28,5 centimetri, intr-un borcan cu formol.

Dupa trei zile, trupul lui Rasputin – otravit, impuscat de doua ori si batut – a fost pescuit din rau si autopsiat. Cauza mortii a fost stabilita ca a fost inecul. Bratele lui au fost gasite in pozitie verticala, ca si cum ar fi incercat sa se elibereze de legaturile cu care fusese imobilizat.

Adauga un comentariu