Magazin

Cum sa-ti faci sanii sa creasca mai mari

Publicat: 14 apr. 2014
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum sa-ti faci sanii sa creasca mai mari
1

Doamnelor, fiecare dintre noi isi doreste la un moment dat sa aiba sanii mai mari si mai apetisanti. Aproape orice femeie incearca pastile, creme sau leacuri babesti pentru ca sanii ei sa arate bine.

Va prezentam unele dintre cele mai bune metode naturale pentru cresterea sanilor.

Citeste si: Priveste-o cu ATENTIE pe aceasta fata! Observi ceva CIUDAT? DETALIUL la care nu te asteptai

Exercitiile
Sanii tai sunt ca orice alt muschi din corp. Fara antrenament, se lasa! Orice antrenor calificat iti poate spune acest lucru.
Mai mult, poti gasi numeroase video-uri si tutoriale despre cum sa faci aceste exercitii. Dupa o vreme, vei vedea si rezultatele. Sanii se vor tonifia si vor fi mai mari.

Bea lapte
Unii cercetatori sustin ca laptele si sucul de papaya fac sanii mai mari. Ei au gasit numeroase vitamine si nutriente in aceste produse ce favorizeaza cresterea tesutului. Oricum, e important sa le bei in mod regulat, in fiecare zi, pentru un efect maxim. Daca sucul de papaya este o problema, inlocuieste-l cu fructul propriu-zis.

Citeste si: Horoscop. Din ce cauza risti sa nu mai fii atractiva, in functie de zodia ta

Cremele
Este o idee buna sa folosesti pentru masarea sanilor crème din ingrediente naturale. Desi sanii nu vor creste, vei vedea totusi un efect pozitiv. Ele vor ridica si vor face sanii mai fermi, deci vor fi mai draguti si mai sexy. Dar inainte de a cumpara orice crema, citeste lista ingredientelor. Trebuie sa fii 100% convinsa ca este naturala.

Semintele de in
O alta metoda naturala de a face sanii sa creasca sunt semintele de in. Ele influenteaza cresterea tesutului sanilor, se va vedea si iti va placea.

Citeste si: Efectele incredibile ale MARARULUI: creste natural sanii, combate cancerul, opreste sughitul

Ierburile
Fa vizite regulate la magayinul naturist. Diferitele ierburi si ingrediente naturale sunt minunate, pline de vitamine, nutrienti si suplimente nu iti vor mari doar sanii, dar isi vor imbunatati starea de sanatate. Vei vedea rezultatele pozitive dupa cateva luni. E mult mai bine decat sa iei orice fel de hormoni.

Masajul
Un alt mod de a influenta pozitiv sanii este masajul.
Fa-l chiar tu sau roaga-ti partenerul. Nu te va refuza pentru nimic in lume, iar masajul stimuleaza circulatia sangelui.
sursa: euforia.tv

Adauga un comentariu