Magazin

Dezvaluiri socante despre casnicia de cosmar a solistei Maria Cornescu!

Publicat: 18 ian. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dezvaluiri socante despre casnicia de cosmar a solistei Maria Cornescu
1

Maria Cornescu si Nelu Balasoiu au alcatuit un cuplu atat pe scena, cat si in viata de zi cu zi. 

Daca acum, cand a implinit 71 de ani, este retrasa deja din viata publica de o buna perioada, Maria Cornescu a fost, inainte de 1989, una dintre solistele de muzica populara care se bucura de un succes urias la admiratori

Casatorita de tanara cu Nelu Balasoiu, Cornescu a realizat alaturi de sotul ei si un cuplu pe scena, tinand capul de afis in sute de spectacole desfasurate cu casa inchisa. Despartirea s-a produs acum mai bine de 25 de ani, motivul fiind infidelitatea, acreditat de ambele parti!

Citeste si: Celebra cantareata autohtona, operata in secret: „Cand ma gandesc la astea doua saptamani care urmeaza… Mor!”

Cum gelozia era mare intre Maria si Nelu, dezvaluirile Mariei Dragomiroiu (61 de ani) despre casnicia celor doi compun tabloul real al relatiei dintre Balasoiu si Cornescu. „Stiam ca nu are o casnicie fericita cu Nelu Balasoiu, se certau mereu, pana si in fata noastra, in cabina, inainte de spectacol si-si vorbeau urat. Insemna ca si ea avea partea ei de vina de se ajungea atat de departe si cred ca era rautacioasa, asa cum a fost si cu mine. O data, in cabina, de furie si ca sa nu o loveasca pe ea, el a dat un pumn in perete, atat de tare incat a cazut tencuiala!”, a povestit Maria Dragomiroiu, colega de breasla cu ambii solisti.
Adauga un comentariu