News Flash:

Dovlecel Umplut

4 Septembrie 2009
1119 Vizualizari | 0 Comentarii
Preparare:
Dovleceii se curata de coaja si se taie in doua pe lungime, se scobesc de miez. Ceapa marunt tocata+morcovul dat pe razatoare si ardeiul taiat cubulete se pun la foc cu un pic de ulei, dupa 10 min se adauga soia granule si apa. Lasam sa fiarba cam 10 min, cu aceasta umplutura umplet dovlecelul.

Rosiile se dau pe razatoare si se pun la foc cu un pic de ulei, se lasa 10 min dupa care se adauga pesmet. Aceasta compozitie punem peste umplutura din dovlecel. Asezam dovleceii intr-o tava, punem apa+delikat in tava cam pana la jumatatea lor si ii bagam la cuptor. Dupa 10 min punem ulei si oregano. Cand sunt aproape gata razuim telemeaua sau cascavalul peste ei si mai lasam pana se rumenesc.
Pofta mare!

Timp Preparare: 1 h 30 `
Sursa: www.reteteculinare.ro
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1131 viz    0 com
1144 viz    0 com
1529 viz    0 com
950 viz    0 com
1184 viz    0 com
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1692 (s) | 22 queries | Mysql time :0.017252 (s)

loading...