Actualitate

EXCLUSIV! Crima din dragoste in Parcul Copou. Eleva olimpica, STRANGULATA de iubit – UPDATE FOTO, VIDEO

Publicat: 28 feb. 2015
_____ Vizualizări 0 Comentarii

UPDATE 14:52 – Familia baiatului locuieste in Horpaz. Parintii suspectului detin o mica firma de confectii metalice, care are sediul in Tomesti. Unul dintre vecini, care locuieste chiar gard in gard cu familia Perju, a povestit ca i-a vazut pe cei doi tineri joia trecuta, intr-o masina. O alta vecina, care cunostea familia, a povestit ca l-a vazut pe baiat ieri, in jurul orei 11:00. Acesta parea mult mai relaxat decat de obicei. Oamenii mai spun ca baiatul era foarte respectuos si nu se asteptau sa comita un asemenea gest.

Vezi si Drama fara margini in familia elevei din Iasi, ucisa in Parcul Copou – FOTO

UPDATE 13:47 – Mama fetei este infirmiera la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, iar tatal ei are doua locuri de munca, pentru a-si putea intretine familia.
UPDATE 13:39 – Eleva era olimpica la Limba si literatura romana. Intreg cartierul, cunoscutii si parintii sunt in stare de soc de la aflarea vestii.

Vezi si DELIR MISTIC. Le-a taiat gatul parintilor in numele Domnului. „Tata l-a ucis pe Ioan Botezatorul”

UPDATE 13:27 – Prietenii fetei, care locuiau in aceeasi scara de bloc cu victima, au povestit ca aceasta era de nota zece si parea chiar vesela in ultima perioada. Tanara era preocupata de scoala si nu parea sa dea semne ca ar trece printr-o perioada dificila.
UPDATE 13:05 – Baiatul din cauza caruia a fost gelos criminalul care a ucis-o pe fata a ajuns sa-i fie frica sa mearga si la scoala. Potrivit unor surse, se pare ca baiatul este elev in clasa a IX-a.
UPDATE 13:01 – Tanarul a fost retinut, iar la audieri a fost adus si tatal acestuia. Cei doi au parasit sediul Parchetului in urma cu cateva minute

Vezi si O moarte ingrozitoare a marcat acest loc! Totul este invaluit in mister – GALERIE FOTO

UPDATE 12:51 – Conform procurorilor, crima s-ar fi comis pe fondul geloziei. Cei doi tineri si-au dat intalnire in Parcul Copou, iar la un moment dat baiatul i-a spus fetei ca are o surpriza pentru ea, anume ca i-a cumparat un colier. Acesta i-a cerut tinerei sa se intoarca cu spatele sa-i puna colierul, iar aceasta, desi fara incredere, l-a ascultat. In acel moment baiatul a strangulat-o. Baiatul spune ca ar fi luat banda de plastic din masina tatalui sau. Autorul crimei este din Horpaz, iar ancheta a scos la iveala ca dupa ce s-au despartit, eleva a avut o relatie cu un alt tanar.
 
UPDATE 12:35 – Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, este vorba despre o crima din dragoste, fapta fiind premeditata. Primele informatii arata ca cei doi adolecenti formau un cuplu, iar in ultima perioada se certau tot mai des. Cand a fost retinut, baiatul purta asupra sa cureaua din plastic, folosita la uciderea elevei. Fata locuia in cartierul Frumoasa si invata la Liceul Dimitrie Cantemir.

UPDATE 12:18 – Victima se numeste Elena Diana Gugulica, avea 16 ani si era domiciliata in municipiul Iasi. Principalul suspect, audiat in prezent de anchetatori, se numeste Eduard Perju si are varsta de 16 ani.

Vezi si Impuscaturi si trupe straine in centrul Iasului! Oamenii inarmati au iesit in strada – GALERIE FOTO, VIDEO

UPDATE 12:03 – „Victima este o tanara de 16 ani, din Iasi, iar primele cercetari arata ca aceasta a fost ucisa prin strangulare. Avem un suspect minor, care a fost identificat in cursul noptii de sambata spre duminica. Acesta este tot din Iasi, insa nu putem oferi mai multe date”, a declarat astazi Carmina Pascal, prim-procuror al Parchetului Tribunalului Iasi.

UPDATE 11:53 – Fata a fost strangulata cu un colier din plastic alb. Principalul suspect se afla la audieri la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi.

UPDATE 09:30 – Politistii au arestat un suspect in cazul acestei crime macabre. Suspectul este un tanar, de asemenea minor, despre care politistii spun ca ar avea legaturi cu tanara ucisa. Baiatul a fost dus la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi pentru audieri in cadrul cercetarilor. Cauzele crimei odioase inca nu sunt cunoscute.

STIRE INITIALA – O femeie care se plimba singura in Parcul Copou din Iasi, a observat la distanta, in spatele unor copaci, trupul unei persoane. Ingrijorata, femeia s-a apropiat si a observat ca era o tanara intinsa langa trunchiul unui arobore. Speriata,  a sunat la serviciul 112. Un echipaj al SMURD Iasi s-a deplasat de urgenta la fata locului, iar medicii i-au facut manevre de resuscitare timp de aproape o ora, fara noroc insa. Tanara decedase deja.

Cazul a fost semnalat sambata, in jurul orei 16:00. Politistii si criminalistii ajunsi in zona au inceput investigatiile, iar cadavrul avea urme de strangulare. Foarte probabil este ca victima sa fi fost strangulata cu lantisorul pe care-l purta la gat. Martorii si criminalistii nu exclud si varianta sinuciderii. Tanara, care avea o varsta estimata la 16 – 17 ani, nu avea niciun act de identitate asupra ei, iar autoritatile incearca sa afle numele adolescentei.

In ancheta a intervenit si un procuror criminalist, iar echipele lucreaza sa stabileasca modul in care a murit tanara. Conform constatarilor de la fata locului, cea mai probabila varianta este cea a crimei. Trupul neinsufletit al acesteia a fost preluat de echipele Institutului de Medicina Legala, acolo unde se efectueaza necropsia cadavrului pentru noi probe in acest caz. Verdictul medicilor de la fata locului a fost de stop cardiorespirator.

Adauga un comentariu