Actualitate

EXPLOZIV! BZI a avut dreptate! Fosta sotie a lui Mihai Chirica dezvaluie cum i s-au oferit 200.000 de euro ca sa-l denigreze pe actualul primar – FOTO, VIDEO

Publicat: 31 mai 2016
_____ Vizualizări 0 Comentarii
1

@ Inca o data, se dovedeste ca BZI este singurul cotidian din Iasi care a scris adevarul despre campania electorala dinaintea alegerilor de pe data de 5 iunie @ Ceea ce a prezentat BUNA ZIUA IASI acum cateva zile, despre campania mizerabila la adresa primarului Mihai Chirica, s-a adeverit @ Liberalul Marius Bodea si independentul Viorel Blajut au ajuns sa se foloseasca pana si de familia primarului, pentru a-l discredita pe acesta in ochii iesenilor @ Cei doi i-au oferit fostei sotii a primarului Chirica 200.000 euro pentru a-l denigra pe edil in fata oamenilor @ Ana Maria Fodoreanu a povestit totul pe indelete si a dat de inteles ca i s-a cerut sa-i faca viata un calvar fostului partener, fiind chiar amenintata sa-l denigreze pe Mihai Chirica

Situatie exploziva la Iasi. Inca o data, se dovedeste ca BZI este singurul cotidian din Iasi care a scris adevarul despre campania electorala dinaintea alegerilor locale de pe data de 5 iunie. BZI a aratat pe larg cum, liberalul Marius Bodea si indepedentul Viorel Blajut, adversarii edilului in campanie, au pus la bataie 200.000 euro, pentru a-i sifona imaginea lui Mihai Chirica si pentru a-l discredita in ochii alegatorilor. Din disperare ca nu au nicio sansa sa ia un scor decent in alegeri, cei doi au contactat-o pe fosta sotie a primarului, Ana Maria Fodoreanu, oferindu-i suma respectiva de bani, ca aceasta sa iasa cu declaratii denigratoare impotriva fostului sot. Femeia nu a suportat presiunea la care a fost supusa si a povestit totul, cu lux de amanunte.

Ana Maria Fodoreanu a dezvaluit cum a fost contactata de oamenii celor doi contracandidati, cum i s-a propus sa accepte acea suma de bani si ce trebuia sa faca ca imaginea fostului ei partener de viata sa fie sifonata. „Au incercat anumite persoane de la PNL si din alte partide, chiar si de la anumite ziare si televiziuni, sa faca un fel de santaj emotional, sa vin la ei si sa-l discreditez pe fostul meu sot. Nu am acceptat, nu voi accepta niciodata ca viata mea personala si a fostului meu sot sa fie o unealta in acest razboi politic si mai ales eu si copiii mei sa suferim”, a spus Ana Maria Fodoreanu, fosta Chirica.

„Oferta de 200.000 euro”

Ana Maria Fodoreanu a aratat raspicat ca, Marius Bodea si Viorel Blajut se afla in spatele acestei campanii murdare duse impotriva primarului Mihai Chirica. „Repet, pentru a auzi si domnul Blajut, poate si domnul Bodea si ceilalti contracandidati: este tatal copiilor mei, il voi sustine si nu voi iesi niciodata impotriva lui, pe niciun post mass-media si alaturi de niciun partid. Este omul langa care am trait frumos, avem amintiri frumoase impreuna si vreau sa ramana asa cum il pastrez eu si copiii mei. Insist, cu aceasta ocazie, sa nu mai fiu deranjata, sa nu mai fiu agresata prin telefoane, prin amenintari”, a mai spus fosta sotie a edilului Iasului. Insa, dezvaluirile femeii nu se opresc aici.

Citeste si: EXPLOZIV! Liberalii pun la bataie 200 de mii de euro pentru capul lui Mihai Chirica. Se lucreaza la trucarea unor filme

„Am primit si mesaje de amenintari, ca daca nu voi vorbi, ca daca nu voi colabora cu ei…nu pot sa dau nume, nu pot sa acuz pe nimeni, pentru ca nu stiu cine mi-a trimis acele mesaje. Am incercat sa sun la acele numere. Nu mi s-a raspuns la telefon, deoarece erau inchise si probabil ca sunt numere de cartela”, a precizat femeia. Acesta a mentionat cu exactitate si faptul ca, i s-au propus pe sleau 200.000 de euro pentru a-i terfeli imaginea sotului. „Ultima oferta a fost acum trei saptamani, poate plus-minus o zi, doua. Era undeva la o suma de 200.000 euro. Se stiu foarte bine cine au fost. Le repet, sa se opreasca, pentru ca nu sunt o femeie pe care sa o poti cumpara, nu sunt o femeie care face jocul nimanui, drept pentru care ii rog sa se potoleasca si sa duca o lupta politica corecta, bazata pe proiectele Iasului si pe ce sunt ei in stare sa faca”, a mai sustinut Ana Maria Fodoreanu.

BZI a avut dreptate

Cotidianul BUNA ZIUA IASI a prezentat aceasta situatie pe larg, inca de saptamana trecuta, aratand ca Ana Maria Fodoreanu a refuzat propunerea contracandidatilor lui Mihai Chirica si ca acestia s-au reorientat, incercand sa gaseasca o femeie care ii seamana fostei sotii a primarului, pentru a-si duce marsavia la capat. Dupa ce nu au reusit sa-i puna bete-n roate lui Chirica prin pliante denigratoare, prin atacuri la persoana si prin sondaje mincinoase, Marius Bodea si Viorel Blajut au sperat ca, intrand in viata personala, imaginea edilului va avea de suferit. Acum, procurorii vor trebui sa verifice in amanunt de unde au avut cei doi o asemenea suma de bani in campanie, sa ofere unei femei, ca imaginea principalului contracandidat la primarie sa aiba de suferit. Dupa dezvaluirile de saptamana trecuta, au fost si cativa cititori care ne-au injurat la rubrica de comentarii, care i-au jignit pe redactorii BZI, dar iata ca declaratiile facute in fata camerelor de luat vederi, de Ana Maria Fodoreanu, arata ca noi ne-am informat corect cititorii.

Sursa video: Iasi TV Life

Adauga un comentariu