News Flash:

Functionarii publici vor fi mai bine platiti

13 Aprilie 2000
1129 Vizualizari | 0 Comentarii
Conform declaratiei consilierului presedintelui CJ, "Vladimir Tanasoiu este hotarat sa gaseasca surse de finantare pentru majorarea salariilor functionarilor publici ai CJ". In conformitate cu prevederile OG 24/2000, salariile din sistemul bugetar se majoreaza, incepand cu 1 aprilie, in medie cu 43% fata de luna anterioara, iar de la 1 septembrie cu inca 22%. In total, majorarea estimata este de 65%. Functionarii publici vor beneficia de salarii majorate in conditiile in care sunt asigurate surse de finantare, in bugetul cheltuielilor de personal. In prezent, fondul lunar de salarii pentru cei 142 de salariati ai CJ este de 270 de milioane de lei. Daca vor fi gasite surse de finantare, la 1 aprilie, fondul de salarii se va mari cu 111 milioane de lei, iar de la 1 septembrie cu inca 65 de milioane de lei pe luna.
MD
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1409 (s) | 22 queries | Mysql time :0.018411 (s)

loading...