Magazin

Hollywood preluat de Illuminati? Vedetele care pun lumea pe ganduri – FOTO

Publicat: 18 dec. 2013
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Se stie ca celebritatile au influenta. Acestea pot manipula masele, foarte multi oameni fiind convinsi ca anumite vedete au o putere deosebita. Cei pasionati de teoriile conspiratiei au atras atentia asupra unei posibile conexiuni pe care o au unele persoane publice cu societatea secreta Illuminati, mai ales daca tinem cont de unele gesturi pe care le fac in videoclipuri sau in timpul concertelor, care nu au absolut nici o legatura cu ceea ce presupune coregrafia generala.
Da, par scoase din context, insa mesajul este unul foarte clar: isi declara adeziunea la societatea secreta Illuminati. Aceasta putere se crede ca provine de la o veche societate secreta germana care conduce lumea din umbra. Este vorba despre acelasi ordin malefic descris in „Ingeri si Demoni”, despre aceasta secta spunandu-se ca va favoriza venirea Anticristului (dovada fiind piramida, pe care vedetele, dar si unii oameni politici, il afiseaza cu orice ocazie, semn ce face aluzie la simbolul ochiului in triungi).
Tot mai multe voci acuza aceasta societate secreta ca se afla in spatele unor evenimente majore din istorie, cum ar fi asasinarea presedintelui JFK sau diferite razboaie, criza economica, totul pentru a reorganiza harta lumii in favoarea unui grup restrans care detine puterea absoluta si care nu doreste altceva decat o Noua Ordine Mondiala. Faptul ca unele vedete de la Hollywood sunt marionetele lor a devenit subiect de discutie dupa ce acestea au transmis subtil sau fatis anumite mesaje prin simbolurile afisate. Prezentam mai jos unele dintre vedetele despre care se spune ca ar fi membre Illuminati.
1. Lindsay Lohan
Actrita a aprins discutiile despre legatura ei cu grupul Illuminati dupa ce, aparent fara nici un motiv, a prezentat simbolul triunghiului inainte de a se urca in masina. In plus, vedeta a aratat un triunghi rosu tatuat, alaturi de care puteau fi citite cuvintele „Ce pot deveni visele”.
 
2. Jay-Z
Da, ati citit bine. Jay-Z a afisat mai multe simboluri masonice, nu in fuga ci chiar pe coperta albumului sau. Simbolul casei sale de discuri este diamantul Illuminati, iar in clipul sau „On to the next one” a adunat o adevarata colectie de obiecte asociate cu acest ordin: coarne, un craniu de capra si alte simboluri masonice. Bineinteles ca in declaratiile sale a negat orice asociere cu acest grup.
 
3. Beyonce
Iata ca Illuminati isi tin afacerile in familie. Beyonce nu a scapat ocazia si, intr-un concert, a afisat simbolul Illuminati, poate pentru a-si arata sustinerea. Adeptii consipiratiilor sustin ca numele bebelusului Blue Ivy este o anagrama cu radacini in stiintele oculte.
 
4. Lady Gaga
Pe bune, nu ne-am fi gandit ca Lady Gaga ar avea vreo legatura cu o secta oculta, mai ales ca videoclipurile ei dau pe dinafara de simboluri care mai de care mai ciudate. Urmariti cu atentie clipuri precum „Born this way”, sau declaratiile ei potrivit carora are vise cu ritualuri Illuminati, ritualuri pe care le-a inclus in clipuri. Nici simbolul din imaginea de mai jos nu este strain de Illuminati.
 
5. Rihanna
Iata ca moda piramidei infatisata cu mainile a lovit-o si pe frumoasa RiRi. Este protejata lui Jay-Z si, pe langa simbolurile prezentate in concerte, videoclipul ei S&M face referire la Printesa Illuminati. Daca nu credeti urmariti clipul.
 
6. Madonna
Serios? Da, foarte serios. Show-urile ei au toate ingredientele unui adept Illuminati. Schema de culori rosu si negru, asociata cu coarnele lui Lucifer, totul culminand cu o oriasa piramida formata de dansatoarele ei. Sau poate suntem noi putin bolnavi si ne ia valul. Voi decideti.
 
7. Kanye West
Nu este cine stie ce artist, dar fanii din intreaga lume saliveaza dupa el, astfel ca este tocmai bun pentru a „pastori” mintile inca necoapte ale adolescentilor. Ne intrebam daca nu cumva exista un fel de retea de socializare destinata exclusiv vedetelor care afiseaza acest simbol.
 
8. Ke&ha
Un ochi desenat in palma, prezentat strategic in timpul unui concert, tabloul fiind completat cu cruci intoarse si pentagrame. Ori se joaca, ori totul este pe bune, insa blondina a facut si o declaratie intr-un interviu, in celebra revista Rolling Stone, in care a spus ca „Sunt liderul Illuminati”. Cam avem indoieli ca ea ar conduce ordinul, insa nu ar fi exclus ca domnisoara sa fie unul dintre factorii de influenta.
 
9. Kim Kardashian
Asocierea cu Kanye West aduce cu sine certitudinea ca face si ea parte din aceasta grupare, dar spiritele s-au incins cand „vedeta” a publicat un colaj de fotografii.
 
10. Lebron James
Este suficient sa priviti tricoul.
 
Adauga un comentariu