Eveniment-Social

In comuna Ciohorani se investeste in educatie – FOTO

Publicat: 03 sept. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
In comuna Ciohorani se investeste in educatie - FOTO
1

@ Scoala generala din comuna Ciohorani este printre primele din judetul Iasi care a finalizat pregatirile pentru clasa pregatitoare @ „Am amenajat deja sala de clasa in care se vor tine orele. Am cumparat mobilier nou de calitate si am scos la concurs postul si am angajat deja un cadru didactic care se va ocupa de acesti copii. In clasa pregatitoare vom avea 21 de copii anul acesta”, a declarat Violeta Simion, directorul Scolii generale din comuna Ciohorani

In comuna Ciohorani continua investitiiile in educatie. Scoala generala din comuna Ciohorani, condusa de Violeta Simion, este printre primele din judetul Iasi care au finalizat pregatirile pentru clasa pregatitoare. „Am amenajat deja sala de clasa in care se vor tine orele dar si sala in care acesti copii vor putea sa se joace, am cumparat mobilier nou de calitate. S-a organizat concurs si am angajat deja un cadru didactic care se va ocupa de acesti copii. In clasa pregatitoare vom avea 21 de copii anul acesta”, a declarat Violeta Simion, directorul Scolii generale din comuna Ciohorani.

In acelasi timp au fost reamenajate si grupurile sanitare cu dotari speciale pentru micutii de la clasa speciala. Toate aceste lucruri au fost posibile cu ajutorul unei finantari in valoare de 100 milioane lei vechi aprobate de Consiliul Local Ciohorani. De altfel, Primaria comunei Ciohorani, condusa de primarul Ticu Simion, a investit permanent in infrastructura scolara. Se poate spune ca la Ciohorani s-a finalizat in anul 2011 amenajarea uneia dintre cele mai moderne sali de sport pentru elevi din judetul Iasi. In ceea ce priveste modernizarea scolii generale, Primaria a investit pana acum aproape 4 miliarde lei vechi in cadrul unui proiect de reabilitare demarat in anul 2010. A fost inlocuita tamplaria interioara si cea exterioara din lemn cu geamuri si usi din termopan, a fost schimbata instalatia sanitara, a fost construit grupul sanitar dotat cu fosa septica, a fost schimbat parchetul in cele opt sali de clasa, iar acoperisul vechi va fi inlocuit cu unul din tabla Lindab.

Adauga un comentariu