Actualitate

Un fost angajat rupe tacerea! Dezvaluiri INCENDIARE din cadrul firmei in care toti iesenii baga bani – FOTO

Publicat: 11 mart. 2014
_____ Vizualizări 0 Comentarii

@ Detalii picante din interiorul unei importante firme publice, ce detine monopolul in Iasi si la care toti cetatenii cotizeaza @ Dezvaluirile facute de un fost angajat al firmei scot la iveala reteaua de interese si angajarile pe ascuns ale unor sotii de fotbalisti, actrite, rude ale personalului din conducere si multe alte relatii cu persoane influente din Iasi @ S-a ajuns in situatia in care inlocuirea profesionistilor cu „pilele” sefilor duce la pierderi financiare notabile, care ingroapa firma in datorii @ Sefii societatii spun ca toate acestea sunt doar informatii tendentioase

Un fost angajat al municipalitatii ofera detalii picante din interiorul societatii publice de salubrizare, Salubris, despre care povesteste ca ajung doar cei cu pile directe la oamenii influenti din Iasi. Dezvaluirile demasca murdariile din interiorul societatii si interesele pentru o functie linistita de salariat, platit din banii contribuabililor, nederanjat de sefi sau de faptul ca nu-si va primi salariile daca nu-si face norma de lucru.

„Am lucrat in cadrul acestei firme timp de ani buni, iar in acest moment, dupa ce am cedat efectiv psihic la ceea ce se intampla acolo si am plecat deoarece nu aveam spatele necesar, consider ca pot spune ceea ce am pe suflet. Sunt persoane care nu au ce cauta acolo si cu toate acestea, fac legea dupa bunul plac. Sunt fii de directori angajati pe posturi de conducere, sotii de fotbalisti si alte grade de rudenie angajate in posturi de conducere”, povesteste V. G., un fost angajat al Salubris, care a dorit sa ramana sub protectia anonimatului.

Persoane angajate pe pile

Iata cine sunt, cum au ajuns acolo, cu ce se ocupa si ce fac efectiv aceste persoane care au fost angajate la cererea unor persoane influente sau dupa ochi frumosi. „Un personaj interesant in Salubris este Dobrovici Mircea, sef in departamentul comercial. Dobrovici Mircea este sotul doamnei Dobrovici Victoria, sefa in cadrul Curtii de Conturi Iasi, a ajuns in aceasta postura cu sprijinul sotiei, care colaboreaza cu Salubrisul atunci cand vine vorba de controale ale Curtii de Conturi”, spune fostul angajat al Salubris.

Printre angajarile scandaloase facute la firma municipalitatii, se gasesc si oameni pusi pe functii cel putin ciudate, asa cum este si postul de promovare pentru Salubris, care este un apropiat al liberalului Cristian Adomnitei, seful CJ Iasi. La fel este si cazul unui tanar ce poarta acelasi nume cu al directorului general Apostol, tanar ce a lucrat la postul de televiziune Tele M. „Tudor Apostol a fost adus in Salubris de catre tovarasul director, Ion Apostol. Despre acest Tudor nimeni nu stie daca este sau nu ruda cu directorul, sunt doar pareri pro si contra. Cert este ca a venit cu pile si are inclusiv fotografii alaturi de oameni din primarie, el fiind un mandru sustinator al fotbalului iesean. Anechitoaiei Catalin se ocupa de promovarea Salubris, a creat inclusiv un grup pe facebook, bun prieten cu Adomnitei”, mai povesteste V. G.
Anechitoaiei Catalin este mecanic de meserie. A aparut la Salubris in vremea in care era un fel de lider de galerie al echipei de fotbal Poli Iasi.

Muncitori tratati cu cruzime si pierderi financiare in firma

O alta persoana despre care angajatii Salubris spun ca a fost angajat pe relatii politice este Ioan Burtianu, sef de garaj. Asa se intampla si in cazul Danei Onofrei, actrita care a urmat cursurile Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica, dar care acum lucreaza la Salubris. Cele mai mari nemultumiri ale angajatilor sunt ca cei angajati politic stau la birou fara a cunoaste situatia efectiva de pe teren, lucru care duce la pierderi financiare, deoarece nu au situatia reala a locatarilor, adica locuinte cu 4 locatari si zero declarati.

Directorul general al firmei la care platesc facturi aproape toti cetatenii Iasului sustine ca aceste dezvaluiri sunt de fapt niste informatii tendentioase ale unor angajati care au fost sanctionati disciplinar in trecut sau care urmaresc sa impiedice bunul demers al societatii. „Mircea Dobrovici era deja angajat la Salubris cand am venit eu acolo in 2005. La fel este si in cazul sefei de la serviciul de contabilitate. Avem si noi dusmani, asa cum se intampla peste tot. Probabil sunt acuzatii aduse de angajati care au fost sanctionati disciplinar sau alte cazuri de acest gen. Tudor Apostol nu este ruda cu mine, iar Dana Onofrei este casiera de 4-5 ani acolo. Anechitoaiei Catalin a fost angajat ca si casier prin concurs, atunci au fost angajati mai multi casieri. Tot ce v-a spus nu este adevarat, sunt niste informatii tendentioase”, a declarat Ion Apostol, director general al Salubris SA.

Adauga un comentariu