News Flash:

Mancare din cartea de bucate a lui Negruzzi

30 Septembrie 2005
950 Vizualizari | 0 Comentarii
•Restaurantele de la Trei Samale si Pogor vor incanta clientii cu retete specific romanesti si cu cele mai nobile soiuri de vinuri •Ambientul va fi asigurat de o echipa de profesionisti acompaniata de muzica buna

Iesenii vor avea ocazia sa se infrupte din bucate gatite dupa retete din vremea marelui scriitor Costache Negruzzi si sa bea cele mai nobile soiuri de vinuri, totul intr-o ambianta de neuitat. Toate aceste lucruri pot deveni realitate numai la restaurantul Club Pogor si la Hanul Trei Sarmale. Proaspat preluate de un nou administrator, cele doua locatii vor sa apara in fata clientilor intr-o cu totul alta imagine decat pana acum, mult mai atractiva. Atat restaurantul de la Pogor, cat si Hanul Trei Sarmale vor avea un puternic specific romanesc, unde vor putea fi servite mancaruri romanesti si va putea fi ascultata numai muzica buna. Daca la Pogor va fi audiata o muzica mai romantica, la Trei Sarmale vor fi seri mult mai vioaie, alimentate de un taraf de lautari care va canta melodii populare specifice Moldovei. De altfel, si vinul care va fi servit va fi din zonele Moldovei, urmand a fi servite trei categorii de vin de la Bucium, pe trei categorii de calitate. Prima va fi pentru gusturi rafinate, a doua la un nivel mediu, accesibil, iar cea de-a treia categorie va fi vinul proaspat, ce va fi servit la carafe de un litru. Pentru a crea o atmosfera boema, conducerea celor doua unitati s-a gandit sa colaboreze cu o trupa de actori, care sa mearga imbracati in haine specifice perioadei junimiste, care sa recite poezii si sa cante, eventual sa preia comenzile de la clienti. Pentru ca fiecare sa poata afla exact ce pun la dispozitie cele doua locatii, vor fi deschise si doua pagini de Internet, pentru fiecare dintre restaurante. Astfel, doritorii pot face un tur virtual prin cele doua locatii, cu posibilitatea de a vedea un obiect din orice pozitie, deoarece vor fi afisate imagini ce pot fi vazute din orice unghi. Noile localuri vor beneficia nu numai de valoarea istorica si artistica pe care au capatat-o in timp, ci si de valoarea celor mai iscusiti bucatari si un personal de exceptie, ce ii vor face pe cei ce le calca pragul sa petreaca momente de neuitat.
(S.D.)
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1805 (s) | 24 queries | Mysql time :0.018344 (s)

loading...