Magazin

Nicoleta Luciu „DIVORTEAZA”! Marturisiri incredibile ale vedetei

Publicat: 15 apr. 2014
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Nicoleta Luciu DIVORTEAZA Marturisiri incredibile ale vedetei
1

Nicoleta Luciu a hotarat ca este timpul sa vorbeasca despre relatia pe care o are cu Zsolt Csergo. Constienta de faptul ca nu a mai aparut cu nimic in lumea showbiz, aceasta incearca sa revina cu o declaratie bomba: casnicia cu Zsolt este pe durata determinata.

Citeste si: Nicoleta Luciu, cu perfuzia in vena in culisele unei emisiuni TV

„L-am luat de barbat pentru 50 de ani. Abia dupa aceasta perioada ma gandesc daca il mai vreau sau nu. Recunosc ca am discutat pe tema asta in ultimii doi ani de cand ne-am casatorit. Am stat sa analizam la rece daca merita sa vorbim, dar sa mai punem in practica”, a declarat Nicoleta Luciu, potrivit Click.

Citeste si: Nicoleta Luciu, prima poza in costum de baie, dupa ce a slabit si a scapat de cosuri

Fostul manechin a vorbit si despre evolutia relatiei sale Zsolt in momentul in care a aflat ca acesta a inselat-o. Nicoleta si-a ascultat inima si a facut tot posibilul sa isi salveze casnicia.

„Am pus in balanta si ne-am gandit ca nu are rost sa dam curs. Avem o familie frumoasa si lucrul asta nu poate decat sa ne ajute sa mergem mai departe. Toata lumea s-a impacientat cand au auzit zvonurile recente ca divortam.
L-au sunat prietenii pe Zsolt sa-l intrebe daca au venit degeaba la nunta. El a inceput sa urle si le-a spus ca nu ne despartim”, a adaugat vedeta.

Citeste si: Nicoleta Luciu e disperata! „Sper sa imi scada si sanii pentru ca…”

Adauga un comentariu