Local

Noua afacere de succes in Iasi: aranjamentele florale la comanda – FOTO

Publicat: 25 mai 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Una dintre noile idei de afaceri in Iasi, care a inceput sa atraga categorii largi de clienti, este cea a aranjamentelor florale. O alternativa la vanzatorii ambulanti si micii comercianti care impanzesc trotuarele, magazinele specializate in comenzi complexe de aranjamente florale si alte accesorii pentru evenimente au inceput sa atraga tot mai multi clienti.

Firma din Iasi Floralux este un exemplu de astfel de afacere, intrata relativ recent in domeniul aranjamentelor pentru evenimente. Floraria din Iasi s-a lansat si in comertul pe internet cu magazinul online www.floralux.ro, pe acest segment de activitate Flora Lux devenind principalul furnizor local de astfel de servicii pentru clienti din sudul si vestul tarii si foarte multi din strainatate.

„Clientii au posibilitatea de a comanda on-line produsele noastre si pentru ca dispunem de o logistica bine pusa la punct, livrarile in Iasi sunt gratuite. Pana in prezent, iesenii sunt ceva mai reticenti la platile pe internet si prefera sa comande prin telefon la 0232.253791 sau sa se deplaseze la punctul nostru de desfacere din Podul Ros, pe Bd.Socola Nr.14. Un semn ca acest tip de afacere functioneaza este ca deja ne-am format un grup de clienti fideli, oameni care au fost foarte multumiti de serviciile noastre”, a declarat Robert Tamaciuc, administratorul firmei Floralux din Iasi.

Luxul este unul din motivele pentru care clientii se indreapta spre magazinele specializate in aranjamentele florale, insa si faptul ca isi pot personaliza produsele pe care le comanda dupa propria dorinta. Personalul florariei este in mod constant instruit in aceasta activitate, participand la cursuri de calificare si perfectionare specifice. Oferta firmei poate sa includa, pe langa flori, toate celelalte elemente de decor necesare evenimentelor festive: de la huse pentru scaune si diferite cadouri sau obiecte decorative pana la porumbei si limuzina. Pentru nunti, floraria din Iasi a format un intreg departament, care asigura, printre altele, realizarea aranjamentelor tematice. Una dintre comenzile de care reprezentantii firmei sunt foarte mandri este organizarea unei nunti cu tematica „marea”, unde au fost aduse aranjamente cu scoici si stele de mare. Iesenii cu dare de mana pot ajunge atat de departe cu luxul incat au posibilitatea de a comanda marturii in diferite forme, aurite si acoperite cu cristale swarovski. La comenzile foarte mari, potentialii clienti pot negocia pretul cu vanzatorii florariei pentru un discount de 5 – 15 la suta.

Adauga un comentariu