News Flash:

Palmaresul primelor 18 editii ale Cupei Mondiale

5 Iunie 2010
689 Vizualizari | 0 Comentarii
Brazilia domina palmaresul celor 18 editii ale Cupei Mondiale, cu cinci victorii (1958, 1962, 1970, 1994, 2002), înainte de editia a 19-a, organizata în Africa de Sud, în perioada 11 iunie - 11 iulie. In total, sapte tari au castigat deja competitia, care a debutat în 1930, în Uruguay.

Italia (1934, 1938, 1982, 2006) a castigat de patru ori si devanseaza Germania, victorioasa în trei randuri (1954, 1974, 1990).
Argentina (1978, 1986) si Uruguay (1930, 1950) au castigat de doua ori, Anglia (1966) si Franta (1998) cate o data.

Toate aceste castigatoare vor fi prezente la Cupa Mondiala din Africa de Sud.

Palmaresul:

1930: Uruguay
1934: Itali
1938: Italia
1950: Uruguay
1954: Germania (Republica Federala Germana)
1958: Brazilia
1962: Brazilia
1966: Anglia
1970: Brazilia
1974: Germania (Republica Federala Germana)
1978: Argentina
1982: Italia
1986: Argentina
1990: Germania (Republica Federala Germana)
1994: Brazilia
1998: Franta
2002: Brazilia
2006: Italia.
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1351 (s) | 22 queries | Mysql time :0.019062 (s)

loading...