News Flash:

Perisoare gratinate

4 Noiembrie 2009
4834 Vizualizari | 1 Comentarii
Perisoare gratinate
Afisat 9.52

500 g piept dezosat de pasare
1 ceapa
1 felie paine
200g smantana
3oua
200 g rosii mici
1 conopida
unt
sare
piper
verdeata.

Preparare:

Tocati carnea si painea inmuiata si stoarsa bine.
Amestecati-le cu ceapa tocata cat mai marunt, 2 oua, sare si piper, dupa gust.
Modelati din compozitia bine omogenizata perisoare pe care puneti-le intr-o tava unsa cu unt.
Puneti tava la cuptor si coaceti perisoarele, timp de 20 de minute.
Scoateti tava si puneti printre perisoare buchetele de conopida si rosii.
Turnati deasupra smantana batuta cu un ou, presarati cu verdeata si puneti din nou tava la cuptor pentru gratinare.
Portii: 4 portii
Pregatire: 60 minute

Sursa: www.bucatarul.ro
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4850 viz    0 com
5344 viz    0 com
4755 viz    0 com
5558 viz    0 com
4973 viz    0 com
6444 viz    0 com
5368 viz    0 com

Comentarii (1)

angela  | #126064
mai schimbati si voi retetele ca sa avem inspiratii pe timp de criza
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2411 (s) | 22 queries | Mysql time :0.055723 (s)

loading...