News Flash:

Prefectul a inaugurat bufetul din Casa Patrata

10 Iulie 2001
1038 Vizualizari | 0 Comentarii
Abia sosit din vizita pe care a facut-o in Germania, prefectul Corneliu Rusu Banu a gasit timp sa inaugureze bufetul din subsolul Casei Patrate. Dupa ce a convocat majoritatea reprezentantilor directiilor descentralizate din cadrul Prefecturii, Corneliu Rusu Banu a taiat panglica inaugurala a bufetului. Cu mandrie nationala, Corneliu Rusu Banu a subliniat ca stabilimentul din subsolul Casei Patrate nu se deosebeste prin dotari de cele existente in occident. Lista de preturi practicate de bufetul din Casa Patrata rivalizeaza cu cea din restaurantele selecte. Ciorba de burta costa doar 25.000 de lei. Cotletul poate fi adjudecat pentru 35.000 de lei. Traditionala tochitura moldoveneasca nu depaseste 40.000 de lei. Cartofii, pai sau piure, costa intre 6.000-8.000 de lei. Mamaliguta cu branza nu depaseste 15.000 de lei. Placinta cu carne costa 20.000 de lei. Bufetul sta "bine", cel putin din punct de vedere al "intaritoarelor". Cafeaua ness, filtru sau capuccino costa 7.000 de lei. Pentru cei care se vor afla in trecere prin Casa Patrata, un pranz la bufetul din subsol poate fi o compensare pentru timpul pierdut in asteptarea avizarilor unor hartii de catre reprezentantii Guvernului in teritoriu. Prefectul Corneliu Rusu Banu a apreciat ca bufetul a fost realizat dupa exigentele occidentale. Prefectura a contribuit pentru amenajari cu aproximativ 30 de milioane de lei. Diferenta pana la suma totala, care nu a fost specificata de prefect, a fost suportata de Onix, firma care va contribui la sustinerea activitatii bufetului.
Ovidiu MARDARE
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 22 queries | Mysql time :0.018176 (s)

loading...