News Flash:

Procesul Petre Klein - APAPS se va judeca pe 28 mai

3 Martie 2001
1407 Vizualizari | 0 Comentarii
•Curtea Suprema de Justitie a amanat procesul invocand un viciu de procedura

Rezolvarea litigiului dintre Autoritatea pentru Privatizare si actualul director al societatii Constructii Hidrotehnice, Petre Klein, se va prelungi cu inca trei luni. Procesul, ajuns la Curtea Suprema de Justitie, a suferit o noua amanare, urmatorul termen fiind pe 28 mai.
Autoritatea pentru Privatizare si Administrarea Participatiilor Statului (APAPS) a facut recurs la instanta suprema in urma unei decizii a Curtii de Apel Iasi, care anulase licitatia de privatizare de la Constructii Hidrotehnice, din vara anului trecut. Instanta de la Iasi a luat aceasta hotarare ca urmare a plangerii depuse de Petre Klein, care reclamase faptul ca asociatiei salariatilor, PAS Constructii Hidrotehnice, nu i-a fost acceptata oferta pentru participarea la licitatie. Atunci, oferta a fost depusa cu un minut dupa termenul limita. Castigatorul ulterior al licitatiei, Bursa Moldovei, depusese oferta cu un minut inaintea termenului de decadere. La acea vreme s-a declansat un adevarat scandal, datorita faptului ca reprezentantii fostului FPS au reclamat ca Petre Klein dorea numai sa ridice pretul de vanzare, nu sa si cumpere, dupa ce vechiul contract incheiat cu PAS Constructii Hidrotehnice fusese reziliat pe motive de neplata.
Amanarea procesului de la Curtea Suprema de Justitie s-a produs ca urmare a unui viciu de procedura, nici una din partile implicate nedorind sa comenteze aceasta decizie.
Mihai ANDREI
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

706 viz    0 com
1025 viz    0 com
1406 viz    0 com
923 viz    0 com
1175 viz    0 com
934 viz    0 com

Mica publicitate

© 2016 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2045 (s) | 22 queries | Mysql time :0.018567 (s)