News Flash:

Reteta zilei

20 Octombrie 2000
968 Vizualizari | 0 Comentarii
Supa-crema de spanac
200 g spanac curatat si spalat in mai multe ape, 1 lingura rasa cu faina, 30 g margarina sau 2 linguri ulei, 1 galbenus, 1 lingura smantana, sare, suc de lamaie, dupa gust.
Spanacul curatat, spalat si tocat se inabusa in margarina sau ulei. Cand este moale se trece prin sita inoxidabila. Se aseaza in craticioara, se adauga faina desfacuta cu apa in care a fiert spanacul (dar rece). Apoi se pune cata apa este necesara pentru prepararea supei. Se condimenteaza cu sare, piper si suc de lamaie dupa gust. Dupa cateva minute, inainte de a se servi, se amesteca cu galbenusul de ou desfacut cu putin suc de lamaie si smantana. Se serveste simplu sau cu crutoane de franzela prajite.
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1589 (s) | 22 queries | Mysql time :0.019477 (s)

loading...